Sign inHide

Wij zijn uw Atlassian experts

Voor ondersteuning bij configuratie, integratie, maatwerk, trainingen en pluginontwikkeling.

Onze ervaring is uw voordeel

Profiteer van onze ruime ervaring en ons uitstekende netwerk van Atlassians, plugin aanbieders en andere Atlassian Experts. Hiermee zijn uw projecten verzekerd van een optimale start en een solide toekomst. Of uw organisatie nu pas sinds kort gebruik maakt van Atlassian-producten of als u juist uw Atlassian-omgeving naar een hoger niveau wilt brengen: Avisi is uw expert voor alles wat met Atlassian te maken heeft.

1 uur gratis consult

Ons gratis consult is een perfecte mogelijkheid om uw meest dringende vragen te beantwoorden. We maken kennis met elkaar en het biedt ons de mogelijkheid om meer te weten te komen over uw project en specifieke behoeften. Dit is hoe het werkt:

  1. U neemt contact met ons op door op de oranje knop hieronder te klikken.
  2. We bellen u z.s.m. terug om uw situatie te bespreken en maken een afspraak.
  3. Gedurende het gratis consult bespreken we uw project en uw behoeften.
  4. Aan het einde van het consult worden de vervolgstappen vanzelf duidelijk.

Referenties

Suzanne AdrichemProjectmanager

Avisi begreep onze wens om buiten de kaders van Confluence te denken om een sociaal intranet te realiseren.

Hans van OsManager E-commerce

Met JIRA hebben wij, dankzij Avisi, een uitstekende tool gevonden om ons Agile software development proces te beheren. Wij zijn uitermate tevreden, met name over de wijze waarop specifieke kenmerken van onze processen zijn doorvertaald naar de JIRA OnDemand omgeving.

Thijs HakkenbergEigenaar

Mijn complimenten voor hoe jullie dit project hebben uitgevoerd. Niet alleen is het resultaat zeer hoogwaardig, ook de manier waarop jullie dit project hebben uitgevoerd, verwachtingen hebben gemanaged en omgegaan zijn met een niet al te concrete scope verdient een pluim.

Feico MolExperts Manager

Avisi is een ervaren, toonaangevende Atlassian Expert die diensten van dezelfde hoge kwaliteit levert als onze Atlassian producten.