Afstudeerstage: Beheer van AI-modellen

  • 40 uur

  • HBO / WO

  • Arnhem

Bij Avisi Labs is de laatste jaren onderzoek gedaan naar verschillende richtingen binnen het werkveld van Artificial Intelligence. Hieruit zijn meerdere producten naar voren gekomen waarbinnen één of meerdere getrainde AI-modellen gebruikt worden. Deze modellen worden veelal in Python-code ingeladen en worden gebruikt voor de taken waarvoor ze getraind zijn, bijvoorbeeld het detecteren van objecten in een afbeelding. Momenteel zoeken we naar mogelijkheden om de AI-modellen gecentraliseerd op te slaan. Ze bevatten informatie van de klant of kunnen gebruikt worden om tot specifieke klantinformatie te komen. Deze gecentraliseerde plek moet dan ook goed beveiligd worden. Verder zoeken we een oplossing waarmee we AI-modellen efficiënt kunnen trainen, deployen en schalen. Aan jou de mooie uitdaging om dit verder te onderzoeken!  

Wat ga jij doen?

AI-Assisted Development is een vrij nieuwe term, aan jou de taak om deze definitie te onderzoeken. Wat is AI-Assisted Development wel en wat is het niet? Hierna breng je de technologieën in kaart die bij deze techniek horen. Je gaat natuurlijk niet alleen onderzoeken, maar ook echt iets bouwen. Aan de hand van de resultaten bouw je een Proof of Concept die de toepassing en het nut van AI-Assisted Development bewijst. 

Jouw interesses?

  • Artificial intelligence
  • Python
  • Keras
  • Language Processing

Als afstudeerstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in alle genoemde technieken. Het gaat er juist om waar jouw interesses liggen. Wat vind je leuk, waar wil JIJ beter in worden? Vind je het ook gaaf om mee te denken over slimme oplossingen? Dan is deze afstudeeropdracht voor jou! 

Het team 

Als Avisi Labs zijn wij als team verantwoordelijk voor innovatie binnen Avisi. We hebben veel vrijheid om nieuwe initiatieven te starten in de organisatie en voor (potentiële) klanten. Onze expertise ligt niet alleen bij softwareontwikkeling en innovatie, maar ook in gezelligheid en bier drinken! Zoek jij een gezellig team en wil jij meedoen aan onze wekelijkse pubquiz? Solliciteer dan nu!

Profiel

Wij zijn op zoek naar een vierdejaarsstudent die minimaal een hbo-opleiding volgt richting Informatica (of vergelijkbaar).
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om af te studeren bij Avisi? Lees hier het verhaal van Erik.

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur