Afstudeerstage Data analyseren uit systemen die continu wijzigen

  • HBO / WO

  • 40 uur

  • Arnhem

Team Apps focust zich traditioneel op integratie tussen systemen. Vaak komt dat neer op "haal hier wat op, zet het daar neer" of IFTT-achtige automations. De introductie van GraphQL API’s maakte het al een stuk eenvoudiger om data te ontdekken in remote systemen. Maar nog steeds ligt er een hoop informatie verscholen in systemen van derden die je er niet zomaar uit kunt trekken met simpele API calls. 

De opdracht

De opdracht bestaat uit een onderzoek naar hoe er grote hoeveelheden data uit systemen, die continu wijzigingen ondergaan, getrokken kunnen worden. Vervolgens moeten er analyses uitgevoerd kunnen worden op deze data. Binnen ons team focussen we ons op ontwikkelgerelateerde tooling zoals GitLab, Jira, GitHub, maar ook meer geavanceerde tooling in de hoek van portfolio management of test management. Al deze tooling draait in de Cloud, daarom kan er geen gebruik worden gemaakt van directe toegang tot een onderliggende database. Het doel van de analyse op de data varieert van simpele rapportages, waarmee trend-analyse kan worden gedaan, tot meer geavanceerde patronen ontdekken om expertadvies op te baseren. Voor oplossingen kijken we zowel naar custom als naar kant-en-klare oplossingen, beide wel in de Cloud.

Jouw (technische) interesse?

  • Cloud.
  • Data-analyse.
  • Algoritmen.
  • Clojure.
  • Artificial intelligence. 

Als afstudeerstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in alle genoemde technieken. Het enige wat we van je vragen is of je juist interesse hebt om hier beter in te worden.

Het team 

Wij, team Apps, zijn een jong en informeel team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van mooie producten voor het Atlassian ecosysteem, denk hierbij aan bijvoorbeeld Confluence of Jira. Het team bestaat uit een Team Lead, meerdere Software Engineers, een Product Designer en twee Marketeers. Wanneer we een update uitbrengen, vieren we dat graag met een nieuw biertje!

Profiel

Wij zijn op zoek naar een vierdejaarsstudent die minimaal een hbo-opleiding volgt richting Informatica (of vergelijkbaar).

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Erik!

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur