Afstudeerstage HR

  • 40 uur

  • hbo / wo

  • Arnhem

Het werven van nieuwe collega’s is door de jaren heen enorm veranderd… Vroeger zette je als werkgever een vacaturetekst in de krant en wachtte je rustig af en binnen een paar dagen had je al tientallen sollicitanten die graag bij je wilden werken! Tegenwoordig kun je als werkgever geen afwachtende houding meer hebben: je gaat actief op zoek, bent op de juiste social media-kanalen aanwezig en je moet je onderscheiden van de concurrent. Een flinke uitdaging! Het verder uitbouwen van een goed werkgeversmerk is daarom ook bij Avisi een hot topic. Help jij ons, als toffe werkgever, verder op de kaart te zetten? 

De opdracht

Continu innoveren zit onze aard en we houden van een uitdaging. Bij Avisi hebben we daarom een Big Hairy Audacious Goal gesteld: in 2030 zijn we het beste softwarebedrijf van Nederland. Om dit te realiseren, hebben we versterking nodig. Onze twee recruiters Seline en Ilona van Talent Acquisition zijn hard bezig om nieuwe collega's te vinden. Er zijn verschillende manieren om deze potentiële collega's te bereiken en één van de manieren is het hebben van een sterk employer brand. 

Dat is ook meteen waar jouw onderzoek over gaat. We hebben de afgelopen jaren gebouwd aan ons werkgeversmerk, maar hoe sterk is ons employer brand op dit moment? Daarnaast is het natuurlijk ook heel interessant om te kijken hoe we deze kunnen versterken. Hierbij ga jij onderzoeken wie onze doelgroepen precies zijn, wat zij interessant vinden en hoe wij hen kunnen bereiken. Wat moeten we gaan doen (of doen we misschien al) en wat moeten we juist niet doen om ons employer brand te versterken? Wij zijn nu al erg benieuwd naar jouw bevindingen!

Het team 

Tijdens je afstudeerstage werk je samen met Seline en Ilona van Talent Acquisition. Dit team is onderdeel van Human Development, dat verder bestaat uit Jesse (Academy), Christien en Lynn (Compensation & Benefits) en Thom (Engagement en Lead HD). Ook zal je regelmatig samenwerken met de marketeers van Central Commerce , waarbij je vooral te maken krijgt met Samantha. We werken op de 15e verdieping met een prachtig uitzicht over Arnhem en Sonsbeek. Er is veel ruimte voor contact met je collega's, uiteraard voor werk maar ook zeker voor de gezelligheid. Zo is er altijd wel iemand te vinden voor een kopje koffie (thee, fris of biertje), ontstaan er spontane lunchwandelingen en borrels, hebben we een goed gevulde snoeppot, luisteren we naar Lynn's dagelijkse release radar en waarderen we goede humor. Uiteraard wordt er ook serieus gewerkt en vinden we het belangrijk dat jij goede begeleiding krijgt, zodat je niet alleen jouw opdracht succesvol afrondt, maar ook dat je mooie ervaring opdoet. 

Profiel

  • Jij volgt minimaal een hbo-opleiding richting Human Resources.
  • Je hebt affiniteit met recruitment en employer branding.
  • Ben je iemand met veel ideeën? Die nemen wij hier bloedserieus.
  • Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van HR.

Gepubliceerd op: 22-11-2022

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur