Afstudeerstage: Marktonderzoek voor ICT bedrijf

  • HBO / WO

  • 40 uur

  • Arnhem

Assumption is the mother of all f.. , deze zin kan jij vast afmaken. Ben jij nieuwsgierig en baseer jij je conclusies liever op onderzoek dan op aannames? Dan is dit de afstudeeropdracht voor jou.

Wij zijn op zoek naar dé student die een stap verder durft te gaan en de eerste outlines van de marketingstrategie voor het Avisi Cloud team gaat opzetten. Geef jij antwoord op de vraag: wat heeft onze klant nou écht nodig en hoe kunnen we onze diensten het beste verkopen? Dan maken we graag kennis met je!

De opdracht

Ons Avisi Cloud team wil de markt verder gaan veroveren. Als afstudeerder ga je onderzoeken wat de doelgroepen van dit team nou eigenlijk écht willen en nodig hebben op gebied van IT lifecycle management, hosting en performance improvements. Hoe kijken zij naar de toekomst en welke diensten sluiten aan bij hun visie? Hoe zou Avisi in de markt moeten staan? Ook mag je onderzoeken hoe deze doelgroepen het beste bereikt kunnen worden. Natuurlijk is er ook ruimte voor eigen invulling. Heb jij een goed idee? Dan staan we daar ook zeker voor open. 

Wie ben jij?  

  • Je laat je niet afschrikken door de wereld van de IT en alle technische termen.
  • Je bent een zelfstarter en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je wil graag leren en bent nieuwsgierig.

Wat vind je leuk, waar wil JIJ beter in worden? Vind je het ook gaaf om mee te denken en heb jij toffe ideeën? Dan is deze afstudeeropdracht voor jou!

Het team 

Het Avisi Cloud team is verantwoordelijk voor het beheren van de IT-infrastructuur, waar de software applicaties op draaien, voor verschillende klanten. Het team zorgt er voor dat deze applicaties up-and-running blijven en er updates worden doorgevoerd. Daarbij staan zij altijd klaar voor collega's en zijn zij de spil rond de diensten en teams die werken voor de grootste klant van Avisi, de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie). Het team bestaat uit een Unit Lead, twee Technische Team Leads, Software Engineers, een Software Architect en Site Reliability Engineers. Kortom, veel technische expertise waar jij je vragen aan kunt stellen. Naast al deze techneuten zijn er bij Avisi ook meerdere marketeers en salesmensen werkzaam waar jij ook mee kan sparren. En niet onbelangrijk, er is veel ruimte voor gezelligheid, borrels en teamuitjes!

Profiel

Hebben wij jou na het lezen van bovenstaande opdracht nog steeds niet afgeschrikt? Heel goed, want je moet zeker wel interesse hebben in de IT-wereld en je hier in willen verdiepen. Daarnaast vind je het interessant om een marktonderzoek uit te zetten en op basis hiervan de eerste opzet te maken van een marketingstrategie.

Voor deze stageplek zijn wij op zoek naar een vierdejaars student die minimaal een hbo-opleiding volgt richting Marketing/Bedrijfskunde of een vergelijkbare studie. 

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om af te studeren bij Avisi? Lees hier het verhaal van Erik!

 

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur