Afstudeerstage Model based testing en automatisering van systeem integratie tests

  • HBO / WO

  • 40 uur

  • Arnhem

Bij Avisi maken wij microservices, deze zijn ingepakt als container. De microservices zijn grondig getest met unit tests, integratie tests en systeem tests. Maar wie test of alle containers samen goed werken? Voor veel use cases worden meerdere microservices en containers geraakt. Nu is de vraag of we deze use cases kunnen integreren in model-based testing. Aan jou de mooie uitdaging om dit te onderzoeken! 

De opdracht

Onderzoek of de use cases geïntegreerd kunnen worden in model-based testing. Je gaat kijken of er een link te leggen is tussen de use case en requirements aan de ene kant en de state transitions van het geheel aan de andere kant. Hiervoor ga je eerst een onderzoek doen om vervolgens natuurlijk aan te kunnen tonen of het werkt. 

Jouw (technische) interesse?

Als afstudeerstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in alle genoemde technieken. Het gaat er juist om waar jouw interesses liggen. Wat vind je leuk, waar wil JIJ beter in worden? Vind je het gaaf om mee te denken over slimme oplossingen? Dan is deze afstudeeropdracht voor jou!

Word jij enthousiast van de volgende onderwerpen? 

  • Microservices.
  • Model-based testing met containers.

Het team 

Bij Avisi voer jij je afstudeeropdracht uit in één van onze zelfsturende software-teams. Je wordt uitstekend begeleid en je kan met vragen altijd terecht bij je buddy of bij één van je andere teamleden. Kennisdeling en innovatie zijn belangrijke pijlers bij Avisi, waardoor er veel mogelijkheden zijn om te leren naast je afstudeeropdracht! En successen vieren we graag met elkaar in het team, maar ook Avisi-breed. Denk bijvoorbeeld aan een (remote) vrijdagmiddagborrel of gezellige teamuitjes. 

Profiel

Wij zijn op zoek naar een vierdejaarsstudent die minimaal een hbo-opleiding volgt richting Informatica (of vergelijkbaar).
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Erik!

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur