Afstudeerstage security

  • 40 uur

  • hbo / wo

  • Arnhem

Informatiebeveiliging is onmisbaar in onze digitale wereld. Ook voor ons als softwarebedrijf is het een cruciaal component van onze bedrijfsvoering. Heb jij passie voor het vak en wil je meewerken in een professionele omgeving om de beveiliging van onze software nog sterker te maken? Dan is dit de afstudeerstage voor jou! Wij bieden je de mogelijkheid om duaal af te studeren en tegelijkertijd relevante werkervaring op te doen in het veld van informatiebeveiliging en privacy.

Wat ga jij doen?

Het grootste deel van jouw tijd zal bestaan uit het uitvoeren van de afstudeeropdracht. Binnen Avisi bestaat de wens om security onderdeel te maken van het softwareontwikkelproces, waarbij we jou de ruimte bieden om zelf een onderzoeksvraag op te stellen. Samen zullen we het onderzoek verder uitdenken zodat het zowel voor jou als voor Avisi praktisch en passend is. 

Ook ga je al praktijkervaring opdoen in het security-vakgebied. Bij Avisi werken we in multi-disciplinaire teams aan software voor een breed scala aan klanten. We doen dat op basis van onze eigen methode voor softwareontwikkeling: een methode waar we goed in en trots op zijn. Informatieveiligheid is binnen alle fasen vanzelfsprekend een onmisbaar thema - en dat is waar jij in het plaatje past.

Jij brengt jouw passie en kennis van security in het hele proces van softwareontwikkeling in. Zo ga je informatiebeveiliging structureel een onderdeel maken van ons ontwikkelproces om security aantoonbaar, beheersbaar en meetbaar te maken. Onze procesmanagers zijn zeer gebaat bij jouw kennis! Want hoe voeg je security nou écht toe aan het ontwikkelproces en hoe pak je dat nou zo effectief mogelijk aan? Tevens ga je je niet beperken tot de theorie: je gaat de door jou bedachte oplossing ook daadwerkelijk implementeren in onze bestaande tooling.

Kortom, tijdens deze afstudeerstage zie je als Security Consultant de hele organisatie en ga je écht impact maken met jouw kennis en kunde. 

Het team 

Je wordt onderdeel van ons team Security & Privacy. Ons team heeft jarenlange ervaring met het begeleiden en adviseren van onze software-teams op het gebied van security & privacy zowel aan de proces- en beleidskant als aan de inhoudelijk kant. Hierdoor kunnen we als Avisi maximale veiligheid realiseren in de software die we aan onze klanten aanbieden.

Binnen ons team werken twee Security & Privacy Officers, de Systeembeheerder en een stagiair Systeembeheer. We hebben veel kennis van Security & Privacy, maar ook in het begeleiden van afstudeerders. Qua begeleiding zit het dus wel goed! We houden van zowel hard werken als informeel kletsen, delen graag onze kennis en steunen en stimuleren elkaar. We zullen er alles aan doen om je thuis te laten voelen in ons team. Ook maken we graag tijd om onze behaalde successen met elkaar te vieren.

Profiel

  • Jij volgt een ICT-gerelateerde of bedrijfskundige Bachelor of Master. 
  • Je hebt interesse in/affiniteit met informatiebeveiliging.
  • Jij wil je afstudeerstage combineren met het opdoen van relevante werkervaring.
  • Je kan zelfstandig werkzaamheden oppakken waarbij je in het proces goed wordt begeleid. 

Als afstudeerder hoef je natuurlijk nog niet alles te weten en altijd parate kennis te bezitten. We bieden je daarom alle ruimte om steeds de juiste kennis op te doen die op dat moment nodig is.

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Erik.

Gepubliceerd op: 1 april 2022

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur