Afstudeerstage: Sentiment bepalen o.b.v Slack berichten

  • hbo / wo

  • 40 uur

  • Arnhem

In deze tijd van veel thuiswerken en elkaar live minder kunnen zien, is het een uitdaging om er achter te komen of het goed gaat met onze medewerkers. Juist nu is het extra belangrijk om te weten of onze collega's het naar hun zin hebben en goed in hun vel zitten. Wij hebben een mooie afstudeeropdracht bedacht om door middel van onze Slack-berichten het sentiment van onze collega's meetbaar te kunnen maken.

Opdracht

Jij gaat onderzoeken hoe je aan de hand van Slack-berichten het sentiment binnen Avisi kunt meten. Slack is het interne communicatiemiddel waar we bij Avisi gebruik van maken. In Corona-tijd wordt er nog meer geslackt dan voorheen. Het doel van deze opdracht is dat er één cijfer zichtbaar is dat het sentiment weergeeft van alle medewerkers. Dit cijfer moet zich automatisch bijwerken en inzichtelijk zijn voor alle medewerkers van Avisi.

Naast het bepalen van het sentiment is het uiterst belangrijk dat de data volledig anoniem blijft. Privacy speelt hierin dus een belangrijke rol. Het anonimiseren van de data is dan ook een belangrijk onderdeel van de opdracht. Lijkt het jou leuk om deze twee aspecten te combineren?

Wat zijn jouw (technische) interesses?

Als afstudeerstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in alle genoemde technieken. Het gaat er juist om waar jouw interesses liggen. Wat vind je leuk, waar wil JIJ beter in worden? Vind je het ook gaaf om mee te denken aan slimme oplossingen? Dan is deze afstudeeropdracht voor jou!

  • AI 
  • Machine Learning
  • Neural Language Processing
  • Privacy en beveiligingstechnologie

Het team 

Bij Avisi voer jij je afstudeeropdracht uit in één van onze zelfsturende softwareteams. Je wordt uitstekend begeleid en je kan met vragen altijd terecht bij je buddy of bij één van je andere teamleden. Kennisdeling en innovatie zijn belangrijke pijlers voor ons, waardoor er veel mogelijkheden zijn om te leren naast je afstudeeropdracht! En successen vieren we graag met elkaar in het team, maar ook Avisi-breed. Denk bijvoorbeeld aan een welverdiende (remote) vrijdagmiddagborrel of gezellige teamuitjes! 

Profiel

Wij zijn op zoek naar een vierdejaarsstudent die minimaal een hbo-opleiding volgt richting Informatica (of vergelijkbaar).
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Erik!

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur