Afstudeerstage Technical Security Consultant

  • HBO / WO

  • 40 uur

  • Arnhem

Meewerken in een professionele omgeving en jouw passie en kennis inzetten om de beveiliging van onze software nog sterker te maken, is dit waar jij naar op zoek bent? Dan is dit de afstudeerstage voor jou! Wij bieden je de mogelijkheid om duaal af te studeren en tegelijkertijd relevante werkervaring op te doen in het veld van technische informatiebeveiliging.

Wat ga jij doen? 

60% van jouw tijd zal bestaan uit het uitvoeren van de afstudeeropdracht. Hier zijn wij heel flexibel in. Wij bieden jou de ruimte om zelf een onderzoeksvraag op te stellen. Samen zullen we het onderzoek verder uitdenken zodat het zowel voor jou als Avisi praktisch en passend is. 

De overige 40% van de tijd bieden wij je “the real thing”. Binnen Avisi werken we in multi-disciplinaire teams aan software voor een breed scala aan klanten. We doen dat op basis van onze eigen methode voor softwareontwikkeling; een methode waar we goed in en trots op zijn. Informatieveiligheid is binnen alle fasen vanzelfsprekend een onmisbaar thema - en dat is waar jij in het plaatje past.

Jij brengt jouw passie en kennis van security in het hele proces van softwareontwikkeling in. Zo adviseer je bijvoorbeeld de Requirements Engineers vanaf de eerste schets in een requirements-workshop. Welke database-beveiliging past het beste bij de specifieke wensen van de klant? Wat is de beste encryptiemethode voor de data in transit? Aan de andere kant zijn onze Test Engineers ook zeer gebaat bij jouw kennis. Want welke testmethode is nou écht geschikt om de laatste vulnerabilities uit de software te halen en hoe pak je dat vervolgens zo effectief mogelijk aan?

Al met al dus een stageplek waar je als Technisch Security Consultant de hele organisatie ziet en écht impact kunt maken met jouw kennis en kunde. 


Het team 

Je gaat onderdeel uitmaken van het Avisi team Security & Privacy. Ons team heeft jarenlange ervaring met het begeleiden en adviseren van onze software-teams op het gebied van security & privacy. Hierdoor kunnen we als Avisi maximale veiligheid realiseren in de software die we aan onze klanten aanbieden. We begeleiden zowel aan de proces- en beleidskant als aan de technische kant. 

Binnen ons team werken twee Security & Privacy Officers, de Systeembeheerder en de Team Lead. Samen hebben we niet alleen jarenlange ervaring op het gebied van Security & Privacy, maar ook in het begeleiden van afstudeeropdrachten. Qua begeleiding zit het dus wel goed! We houden van zowel hard werken als informele kletspraat, delen graag onze kennis en steunen en stimuleren elkaar. We zullen er alles aan doen om je thuis te laten voelen in ons team. Ook maken we graag tijd om onze behaalde successen met elkaar te vieren.

Profiel

  • Jij volgt een Bachelor of Master in de richting van (Cyber) Security met een focus op de technische kant van informatiebeveiliging.
  • Jij wil afstuderen combineren met relevante werkervaring opdoen.
  • Je kan zelfstandig werk oppakken waar je in het proces goed begeleid wordt. 

Als afstudeerder hoef je natuurlijk nog niet alles te weten en altijd parate kennis te hebben. We bieden je daarom alle ruimte om steeds de juiste kennis op te doen die op dat moment nodig is.

Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Tijmen!

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur