Afstudeerstage Verbeteren software-ontwikkelproces met AI

  • HBO / WO

  • 40 uur

  • Arnhem

Vind je het ook gaaf om mee te denken aan slimme oplossingen met artificial intelligence? Dan is deze afstudeeropdracht voor jou! 
Bij het maken van software gebruiken we bij Avisi ontwikkelprocessen die niet allemaal optimaal verlopen. We hebben nog niet geheel inzichtelijk welke verbeteringen er allemaal mogelijk zijn. In het verleden zijn er meerdere initiatieven geweest om ons eigen software-ontwikkelproces te verbeteren. Zo is er bijvoorbeeld een tool gemaakt die een cijfer kan koppelen aan de codekwaliteit van onze projecten. Vanwege ons innovatieve karakter en de daarbij horende wens om te blijven innoveren, willen we graag ontdekken welke verbeteringen nog meer mogelijk zijn in ons software-ontwikkelproces, ga jij ons daarbij helpen? 

De opdracht

Onderzoek welke verbeteringen er mogelijk zijn voor het software-ontwikkelproces bij Avisi. Bepaal hierbij wat belangrijke criteria zijn waaraan de uiteindelijke oplossing moet voldoen en hoe dit alles technisch gezien gerealiseerd kan worden. Belangrijk is dat in de technische oplossing gebruik gemaakt wordt van een toepassing van Artificial Intelligence. Een techniek die we steeds meer toepassen en waar we graag meer over te weten komen. Dit aspect dient daarom meegenomen te worden in het onderzoek.

Uiteindelijk moet op basis van de onderzoeksresultaten een proof of concept ontwikkeld worden waarbij één verbetering geïmplementeerd kan worden. Van belang is dat er voor deze verbetering in ieder geval een toepassing van Artificial Intelligence wordt gebruikt.

Jouw (technische) interesse?

  • Artificial Intelligence
  • Python
  • Keras
  • Tensorflow

Als afstudeerstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in alle genoemde technieken. Het gaat juist om waar jouw interesses liggen. Wat vind je leuk, waar wil JIJ beter in worden? Vind je het ook gaaf om mee te denken aan slimme oplossingen? Dan is deze afstudeeropdracht voor jou!

Het team

Wij, het Avisi Labs team,  is als team verantwoordelijk voor de innovatie binnen Avisi. We hebben veel vrijheid om nieuwe initiatieven te starten in de organisatie en voor (potentiële) klanten. Behalve in softwareontwikkeling en innovatie zijn we erg bedreven in gezelligheid en bier drinken! We zijn dan ook zeker op zoek naar iemand die een gezellig team kan waarderen en mee wilt doen met onze wekelijkse (online) pubquizen!

Profiel

Wij zijn op zoek naar een vierdejaars student die minimaal een hbo-opleiding volgt richting Informatica (of vergelijkbaar).

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om stage te lopen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Erik!

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur