Afstudeerstage Visualize Fulcro State Machines

  • HBO / WO

  • 40 uur

  • Arnhem

Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van een veel gebruikt open source Clojure framework? Bij het Avisi Apps team maken wij Atlassian Apps met behulp van Fulcro. Lijkt het je interessant om tijdens je afstuderen een gave toevoeging te maken aan dit framework met een functionele programmeertaal? Lees dan verder!

Opdracht

In Fulcro kan je state machines modelleren en deze gebruiken in je Single Page App. De app state en mutaties van je app zijn zichtbaar in de speciale devtools plugin voor Fulcro apps. Echter ontbreekt hierin een visualisatie van de gebruikte state machines. Jouw opdracht is om te onderzoeken hoe je op basis van state machines in een Fulcro app een visualisatie kan maken in de devtools plugin. Vervolgens ga je dit uitwerken waardoor je bijdraagt aan het open-source project.

Wat zijn jouw (technische) interesses?

  • Interesse in andere paradigma’s dan OO (functioneel).
  • Frontend apps. 
  • Open-source development.

Als afstudeerstagiair verwachten we niet dat je al helemaal thuis bent in alle genoemde technieken. Het enige wat we van je vragen is of je juist interesse hebt om hier beter in te worden.

Het team

Het Atlassian Apps team is een jong en informeel team dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van mooie producten. Wij bouwen add-ons bovenop Atlassian producten, zodat mensen productiever en beter kunnen werken. Wanneer we een update uitbrengen vieren we dat graag met een nieuw biertje!

Profiel

Volg jij (minimaal) een HBO-opleiding richting Software Development (of vergelijkbaar)? Solliciteer direct en motiveer waarom jij deel uit zou moeten maken van ons team!

Wil jij graag weten hoe het is om succesvol je afstudeerstage te behalen bij Avisi? Lees hier het verhaal van Cas! 
 

Solliciteer nu

Maak kennis met Avisi

En ontdek hoe het is om hier stage te lopen!

Onze cultuur