Kennis monday.com en consultancy binnen Avisi. Hoe werkt dat?

monday.com en consultancy binnen Avisi. Hoe werkt dat?

Heb jij al een monday.com-licentie óf ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen monday.com? Check! Wij helpen je graag. In deze blog vertellen wij je graag hoe dit proces verloopt.


Haal het beste uit jouw monday.com.
In ons vorige blog heb je al kunnen lezen dat monday.com op diverse manieren in te zetten is. We vinden het dan ook belangrijk dat onze klanten geholpen worden op de manier en werkwijze die voor ons beiden goed voelt, zodat jij het beste uit jouw monday.com haalt. Dit doen we zowel remote als op locatie bij de klant! Je maakt dan kennis met onze monday.com-expert Joël. Hij is jouw aanspreekpunt voor álle vragen rondom licenties én hij is een master in het geven van gepersonaliseerde demo's. Hierdoor krijg jij een nog beter beeld van alle mogelijkheden.

Personaliseer jouw monday.com.
Ben je aan het einde van het gesprek enthousiast en wil je direct zelf aan de slag met monday.com? Cool! Als klant bij Avisi heb jij het recht op Customer Success Sessies met Esther, zij helpt je jouw monday.com te personaliseren met tips en tricks en ook is zij jouw aanspreekpunt voor verdere vragen. Stel je hebt vragen over consultancy óf meer behoefte aan advies en meedenken, dan gaan we samen tijdens een kick-off sessie aan de slag om jouw behoeften in kaart te krijgen.

Wat heb jij nodig aan in- en output om ervoor te zorgen dat monday.com waarde biedt voor jouw organisatie?

 

Workflows-implementatie.
Na deze kick-off sessie plannen we een vervolgsessie in op locatie. Dit kan zowel bij jou als bij ons op kantoor zijn. Het meest cruciale van deze sessie? Een whiteboard! We gaan namelijk, ouderwets, schetsen! Jouw workflows hebben een begin en een eindpunt. Maar hoe kom je van A naar B? Wie of wat is daarvoor nodig. En wanneer? Welke notificaties en automatiseringen wil je ingebouwd hebben, zodat je handmatig werk afneemt en er meer ruimte bij werknemers ontstaat? Zodra we dit hebben doorgenomen plannen we een vervolgmeeting in om deze workflows te implementeren. Hierbij leggen we ook de focus op de visuele weergave. Welke data in monday.com wil je vertaald hebben in visuele weergaven?


Verbreed je kennis.
Afhankelijk van de grootte van jouw vraag hebben wij altijd een aantal Consultancy-dagen, waarbij we rekening houden met het verwerken van feedback naar aanleiding van een testronde. We willen natuurlijk dat je daarna direct aan de slag kan met monday.com! Ook betrekken we direct jouw medewerkers, zodat ook zij snappen waarom monday.com dé beste oplossing is voor jouw organisatie. Dit doen we met basis en advanced-trainingen. Na het aanschaffen van licenties, consultancy of training, blijven wij bereikbaar voor jouw door middel van onze Customer Success Sessies!

Geïnteresseerd?
monday.com blijft continu innoveren en jouw organisatie ook. Laten we er samen voor zorgen dat jouw organisatie altijd, waar dan ook, fijn en efficiënt kan blijven werken met deze tool. Heb je vragen op het gebied van monday.com? Vul dit formulier in of schiet direct een meeting in met Joël. Spreken wij jou binnenkort?

 

Met Lukas