Haal alles uit Atlassian.

Als softwarebouwers snappen wij als geen ander wat er nodig is om steengoede software te ontwikkelen. Een soepel softwareontwikkelproces wordt mogelijk gemaakt door best-in-class tooling van Atlassian, en bewezen methodieken zoals Agile (SAFe), ITSM, DevOps en QA.

 

De tools van Atlassian zorgen voor verbeterde samenwerking, efficiëntie en productiviteit, meer inzicht in processen en projecten en de mogelijkheid om op een flexibele en intuïtieve manier samen te werken. De verschillende oplossingen zijn Jira voor project- en taakbeheer, Jira Service Management voor een optimale servicedesk, Confluence voor samenwerking en kennisdeling en Bitbucket voor softwareontwikkeling.


Wij helpen jou om er alles uit te halen met consultancy, migraties, licentiemanagement,  implementatie, support en trainingen.

 

logowand atlassian
kamer bij avisi vierkant naar laptop kijken bij avisi samenwerken-avisi Veiligheid in ruimte werken bij avisi vierkant
kamer bij avisi vierkant

Training.

Wil jij met de tooling van Atlassian gaan werken of heb je er al ervaring mee, maar haal je er nog niet het maximale uit? Volg dan een training over Jira of Confluence bij Avisi en word zelf ook expert!

 

We bieden voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers verschillende Atlassian-trainingen aan. Onze User-trainingen zijn voor beginnende gebruikers en onze Admin-trainingen zijn voor gebruikers die al meer ervaring met de tooling hebben.

Meer over Atlassian trainingen
naar laptop kijken bij avisi

Consultancy.

Of je nu hulp nodig hebt met het gebruik van bepaalde functionaliteiten of technische problemen ondervindt, wij zijn er om je te ondersteunen. Onze snelle reactietijden en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten op de hulp die je nodig hebt.

 

Bovendien beschikken onze consultants over jarenlange kennis en ervaring zodat zij jouw problemen snel en effectief kunnen oplossen. 

Neem contact met ons op
samenwerken-avisi

Licenties.

Als organisatie groeit het gebruik van Atlassian-producten vaak snel en worden er steeds meer licenties nodig. Het beheren van deze licenties kan echter ingewikkeld zijn en vereist speciale kennis en ervaring.

 

Onze consultants bieden licentiebeheer voor Atlassian-producten. Wij helpen je bij het bewaken van de juiste licenties, zodat je nooit onnodig meer betaalt dan nodig is. Bovendien zorgen we ervoor dat je op tijd op de hoogte bent wanneer licenties verlopen en moeten worden vervangen.

Neem contact met ons op
Veiligheid

Implementaties.

Als je net begint met Atlassian-producten, kan de implementatie van deze producten complex zijn. Onze consultants helpen je bij het soepel installeren, configureren en implementeren van de producten in jouw organisatie.

Neem contact met ons op
in ruimte werken bij avisi vierkant

Migraties.

Het overstappen naar nieuwe Atlassian-producten of het migreren van gegevens naar een nieuwe omgeving kan complex zijn en vereist specifieke kennis en ervaring.

 

Onze consultants bieden migratie-ondersteuning voor Atlassian-producten. Wij helpen je bij het plannen en uitvoeren van een succesvolle migratie, zodat je zonder zorgen over kunt stappen op nieuwe producten of systemen.

Meer over Cloud Migratie

Platinum Solution Partner.

 

Atlassian-Platinum-Partner-Logo_Stacked

Atlassian en Avisi.

Als Platinum en Enterprise Solution Partner van Atlassian hebben we al meer dan tien jaar ervaring met het implementeren en optimaliseren van de tooling van Atlassian bij honderden klanten.

 

We helpen bedrijven niet alleen om best-in-class tooling te gebruiken maar ook om best-in-class methodieken toe te passen zoals Agile (SAFe), ITSM, DevOps en QA.

 

Ons doel is om bedrijven zo effectief mogelijk te laten werken. Dit doen we door toegewijde ondersteuning en training te bieden met een team van certificeerde Atlassian consultants en engineers.

Lees meer over Atlassian
werkende iters vierkant

Producten van Atlassian.

Of je nu op zoek bent naar advies over de aanschaf van licenties, hulp nodig hebt bij het implementeren van Atlassian software of meer wilt halen uit jouw applicaties, bij ons ben je aan het juiste adres. We hebben hieronder een overzicht gemaakt van al onze diensten rondom de producten van Atlassian.

Jira Software
Jira Service Management
Confluence
Bitbucket

Jira Software

Jira Software ondersteunt agile teams. Het geeft vorm aan de hele Agile-workflow en begeleidt je door het proces. Je kunt projecten plannen, taken definiëren en toewijzen aan een individuele gebruiker. Jira geeft ook inzicht in de voortgang en resultaten binnen projecten.

Jira Service Management

Jira Service Management faciliteert de organisatie en borging van ITSM-processen. De tool zorgt ervoor dat klanten (zowel intern als extern) die ondersteuning nodig hebben zo snel mogelijk worden geholpen, zonder het ITSM-proces te ondermijnen. Jira Service Management zorgt ervoor dat jouw medewerkers problemen efficiënt kunnen oplossen en vragen snel kunnen beantwoorden.

Confluence

Confluence is een samenwerkingstool voor het online creëren en bijwerken van documenten. De tool is geoptimaliseerd voor het werken in teamverband, omdat het de transparantie en productiviteit verbetert. Stel je voor: al het werk van je team georganiseerd op één plaats en gemakkelijk toegankelijk zodat je de informatie kunt vinden die je nodig hebt om het project vlot te laten verlopen!

Met Confluence kun je in real-time samenwerken aan dezelfde bestanden en in-context feedback geven. En wist je dat je met Confluence een ultramodern sociaal intranet kunt bouwen?

Bitbucket

Bitbucket is een tool om je code te beveiligen, te bouwen en samen eraan te werken. Het is geoptimaliseerd voor continuous delivery en integreert perfect met Jira en Bamboo (en andere tools). Bitbucket is de enige Git-samenwerkingsoplossing die massaal schaalbaar is.

Ontdek wat Avisi voor jou kan doen.

Wij helpen je graag met jouw vragen over Atlassian!

Joeri Janssen

Joeri Janssen

iDalko Netherlands