Van Server naar Atlassian Cloud migreren

Wil jij van naar de Atlassian Cloud migreren? Zulke projecten kunnen complex worden. Verspil zo min mogelijk tijd, risico en kosten door de hulp van  een team van Atlassian experts in te zetten! Wij kunnen je adviseren en helpen met de migratie van de apps en met het licentiemanagement voor Atlassian Cloud licenties. Zo adviseren we bij lastige keuzes en zorgen we dat de migratie van Server naar de Atlassian Cloud soepel verloopt.

Dit is onze manier van werken:

  1. Analyse van huidige omgevingen
  2.  Plan van aanpak
  3. De proefmigratie en vervolgens productiemigratie
  4. Nazorg, support en hulp op afstand wanneer jij dat nodig hebt
  5. We zorgen dat je voordeel haalt uit de aanschaf van Atlassian Cloud licenties.

Neem nu contact op

atlassian-cloud-onze uitgangspunten

Onze uitgangspunten

We vinden het belangrijk dat de tooling jouw processen perfect ondersteunt en dat jij ownership over de tooling kunt nemen. Dat zijn onze uitgangspunten van trajecten. Al onze consultants zijn Atlassian gecertificeerd en hebben hun eigen expertises in Agile, ITSM, DevOps en Quality Assurance. Daardoor weten ze precies welke apps jij nodig hebt in de Atlassian Cloud en welke best practises bij jouw case passen.

atlassian-cloud-step-by-step

Step by step aanpak

We maken op basis van de analyse een plan, waarbij we je meenemen in elke stap van het proces. We voeren altijd eerst een proefmigratie uit, voordat we de productiemigratie uitvoeren. Daardoor weet je precies wat je kunt verwachten.

atlassian-cloud-licenses

Licentieaanschaf

Om de Atlassian Cloud in te zetten heb je ook licenties nodig. Wij kunnen de aanschaf van de licenties uit handen nemen en daarbij als administratief contact fungeren. Op dit moment beheren we voor meer dan 100 klanten licenties. We adviseren in deze service over licenties, nemen contact op in verband met prijswijzigingen en doen ieder jaar een nieuw aanbod zodat je geen zorgen hebt over verlenging. 

Atlassian Licenties

Atlassian Cloud of zelf hosten op Server?

Ben je er nog niet helemaal over uit of je voor de Atlassian Cloud kiest, of zelf de applicaties gaat hosten? Lees onze blog over de verschillen tussen deze producten!

Neem nu contact op

Neem contact op over het migreren naar Atlassian Cloud!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Meer weten over innovatie binnen Avisi?

Neem direct contact met ons op!

  088-284 74 00