Atlassian Consultant

 • 32-40 uur

 • hbo/wo

 • Arnhem

Met jouw kennis over en ervaring in Atlassian tooling, weet jij onze klanten verder te helpen in hun complexe vraagstukken met betrekking tot agile werken, project- of service management. Jij ondersteunt klanten in hun efficiënte inrichting met behulp van tooling en/of processen zodat zij meer waarde kunnen creëren. Ben jij altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten en werk je graag samen met een team dat kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan? Kom dan ons team versterken! 

iconography-set-1_Rocket

Wat ga je doen?

Als Atlassian Consultant help jij onze klanten om meer waarde te kunnen leveren doordat zij beter en efficiënter kunnen werken. Jij haalt de specifieke klantvraag naar voren en brengt de requirements in kaart. Deze requirements vertaal je naar de juiste oplossing voor de klant en vervolgens implementeer je deze. Als dé expert weet jij wat er nodig is om de balans te vinden tussen organisatiespecifieke processen, best practices en tooling in de Atlassian stack. Daarnaast bied je ook ondersteuning op de service desk waarbij je klantvragen beantwoord. Hierbij zal je de klanten ondersteunen in agile-, project-, of service management vraagstukken. Jouw werkweek bestaat uit vier dagen klanten bedienen en één dag in de week mag jij besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Jij krijgt hierbij de ruimte om je nog verder te kunnen verdiepen in onderwerpen die jou al bekend zijn of te verbreden en nieuwe kennis op te doen.  

 

iconography-set-1_Heart

Jij bent...

 • analytisch, je kunt snel processen in kaart brengen. 
 • klantgericht, snel schakelen in de omgeving van de klant kost jou geen moeite. 
 • in staat om de vraag achter de vraag te achterhalen. 
 • proactief, je ziet werk liggen en ondersteunt zowel je klanten als je collega's. 

En natuurlijk kan je je vinden in onze kernwaarden: passie, vertrouwen, kwaliteit, innovatie en resultaat.

iconography-set-1_Graduate

Welke kennis heb je al?

 • Jij hebt minimaal een afgeronde hbo-diploma in de richting van technische of bedrijfskundige informatica. 
 • Ruime ervaring met de Atlassian stack. 
 • Je hebt ervaring in ITIL en IT service management. 
 • De software development life cycle is voor jou bekend terrein. 
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

Ons team

Je gaat onderdeel uitmaken van het Team Avisi Consultancy. Ons team ondersteunt klanten die zelf software ontwikkelen. Hun uitdagingen lopen uiteen (denk aan Quality Assurance, Agile, DevOps & ITSM), maar zo ook onze oplossingen! Wij snappen als geen ander waar zij tegenaan lopen, want wij zijn zelf een softwarebedrijf. Onze diensten raken alle aspecten van het softwareontwikkelproces: van licentiemanagement en implementatie tot support en training. Ons ultieme doel: andere bedrijven ondersteunen om digitale meesterwerken te maken. Ons team bestaat uit 18 experts, ieder met onze eigen kennis en kwaliteiten. We werken hard, delen onze kennis met elkaar en er is veel ruimte voor zelf- en teamontwikkeling. Natuurlijk maken we ook tijd om behaalde successen te vieren! Wat kunnen we voor jou inschenken? 

Gepubliceerd op: 19-07-2022

Kom jij ons team versterken?

 

Werken-bij

 

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer nu!

Help jij ons aan een nieuwe collega?

Deel deze vacature via social media!