Atlassian gap-analyse

Wil je precies weten waar je staat met betrekking tot de Atlassian tooling, waar je naartoe zou moeten gaan en hoe je daar moet komen? Laat dan een Gap Analyse maken door een Atlassian expert uit ons team.

Wij analyseren je huidige situatie en samen achterhalen we de wensen van de organisatie. Deze wensen vertalen we naar een ideale situatie en we analyseren hoe deze ideale situatie bereikt kan worden. Vervolgens maken we een plan voor jouw organisatie om deze "gap" te overbruggen. We geven je tegelijkertijd advies hoe je de Atlassian tooling optimaal kunt inzetten in jouw organisatie om tot een maximaal resultaat te komen. Het plan dat wij presenteren is gebaseerd op drie pijlers: proces en tooling optimalisatie, continuïteit en governance structuur.

Voordelen

  • Gebruik de kennis en ervaring van team van Atlassian experts.
  • Verkrijg een objectief beeld over jouw situatie en  het gat tussen de huidige en gewenste inzet van Atlassian tooling.
  • Maak geïnformeerde keuzes en zorg voor minimale verspilling.
  • Door deze gap-analyse ben je in staat om de Atlassian tooling effectief en optimaal in te zetten voor jouw bedrijfsprocessen en -omgeving.

Het rapport

Een waardevol rapport voor jouw organisatie waarin met een objectieve blik de huidige en gewenste situatie wordt geschetst met:

  1. Probleemgebieden.
  2. Risico's.
  3. Actiepunten en adviezen om risico's aan te pakken
  4. Prioriteren van keuzes die grote impact hebben op projecten en continuïteit van de organisatieprocessen.


Opties

We helpen je natuurlijk ook graag met de implementatie van de aanbevelingen in het rapport met één van onze consultancypakketten, maar je kunt er ook voor kiezen om zelf te implementeren of een andere partij dit te laten doen. Daarnaast kunnen we ook het technisch onderhoud van jouw Atlassian omgevingen op ons nemen, zo zorg je er voor dat jouw omgevingen altijd up to date onderhouden zijn!

Prijzen

Gap-analyse vanaf  € 2.500,-*

*afhankelijk van de complexiteit van het project.

Gerelateerde diensten

Meer weten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Heb je vragen?
Lotje Euser

Neem direct contact op met het Atlassian team!

Lotje Euser

  088-284 74 74