Atlassian consolidaties en migraties

Werkt jouw organisatie met verschillende Atlassian omgevingen en wil jij deze omgevingen samenvoegen? Ben je van plan een migratie uit te voeren van Cloud naar Server of van Server naar Data Center vice versa? Migraties en/of consolidaties kunnen complexe projecten worden. De grootste uitdaging is het zo goed mogelijk migreren van alle data van de ene naar de andere omgeving zonder dat er data verloren gaat. 

Helaas gaat dit niet vanzelfsprekend. Door de architectuur van de Atlassian software (en add-ons) en o.a. de verschillen tussen de Cloud en Server varianten, het verschil in applicatieversies,  omgevingsdetails etc. kunnen deze soort projecten snel overweldigend worden. Gelukkig hebben wij hier al 10 jaar ervaring mee, waarin we ontelbare consolidatieprojecten succesvol hebben afgerond. We helpen je graag met jouw migratie- of consolidatievraagstuk! 

Onze aanpak

Allereerst is het nodig een aantal zaken op papier te zetten. Om de migratie goed te laten verlopen hebben we alle details van de samen te voegen omgevingen, projecten, issues, space's, versies etc. nodig. Vervolgens werken we een plan van aanpak voor je uit en sturen we je een offerte toe. Bij ons heb je de keuze de migratie zelf te verzorgen met onze ondersteuning, of de migratie volledig aan ons uit te besteden. Elke stap zetten we in samenspraak met jou zodat we tot een succesvolle migratie kunnen komen.

Voordelen op een rij

  • Je maakt gebruik van de kennis en ervaring van een team van Atlassian experts.
  • Je krijgt een duidelijk plan van aanpak, planning en een overzicht van de risico's en risicobeperkingen.
  • Je bent op de hoogte van alle uit te voeren activiteiten die gezamenlijk worden afgestemd.

Aanvullende diensten

Nadat de omgevingen succesvol zijn samengevoegd, helpen we je graag met het verder optimaliseren van je omgeving. Daarbij kunnen we kijken naar performance, gebruik van apps, governance, continuïteit en schaalbaarheid van de applicatie. 


Prijs

Elke migratie en consolidatie is anders. Voor complexe projecten kan een Gap-analyse of een implementatieplan nodig zijn. We maken een offerte gebaseerd op een uren-inschatting en houden je gedurende het project op de hoogte van het aantal verbruikte uren.  Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Alleen de daadwerkelijk bestede uren worden gefactureerd. 

Gerelateerde diensten

Meer weten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Heb je vragen?
Lotje Euser

Neem direct contact op met het Atlassian team!

Lotje Euser

  088-284 74 74