Agile consultancy

Wij begeleiden jouw agile transformatie

Het toepassen van een Agile werkwijze stelt je in staat flexibel en wendbaar te zijn. Je aanpassingsvermogen wordt vergroot waardoor je in staat bent snel op veranderingen in te spelen. De groei naar een wendbare organisatie noemen we een Agile transformatie.

Onze gehele organisatie, van management tot marketing en van consultants tot developers, werkt volledig volgens de Agile principes. Hierdoor zijn wij kwalitatief en kwantitatief gegroeid tot de organisatie die we nu zijn.

We hebben daarnaast veel organisaties geholpen bij de Agile transformatie. Organisaties die nog niets met Agile deden, maar ook om het verbeteren van bestaande Agile implementaties, zowel op het gebied van proces als op het gebied van tooling.

Voorwaarden voor een effectieve Agile transformatie

Onze uitgebreide ervaring heeft ons doen inzien dat er 4 voorwaarden zijn om tot een effectieve Agile transformatie te komen:

  1. Flexibele strategie. De wereld verandert snel en het wordt steeds lastiger voorspellingen te maken op de lange termijn. Zorg dat je strategie meebeweegt met de veranderende wereld.

  2. Multidisciplinaire teams. Een organisatie bestaat uit teams en niet uit afdelingen. Deze teams zijn multidisciplinair, waardoor ze zelfstandig en snel kunnen handelen. Doordat de disciplines binnen het team van elkaar leren, ontstaan High Performance Teams.

  3. Korte sprints. Door het werken in een vast ritme van korte sprints krijgen Agile organisaties meer voor elkaar. Door elke twee á drie weken iets waardevols te bereiken en hiervan te leren blijft het moraal hoog en kan er snel bijgestuurd worden.

  4. Inzichtelijkheid. Door inzichtelijk te maken hoe de voortgang binnen een project verloopt kan er snel bijgestuurd worden en het beste resultaat bereikt worden. Dit is alleen mogelijk als informatie zo goed mogelijk gedeeld wordt en zichtbaar is voor het team. Goede inrichting van Agile tooling, zoals Jira en Confluence is hierbij een must.

Onze consultants helpen je de Agile transformatie voor jouw organisatie vorm te geven. Samen brengen we huidige processen in kaart en definiëren we Agile processen. Deze processen ondersteunen met de inrichting van Agile tooling. Vervolgens nemen we uw teams mee in de transformatie door middel van training.

Transparant

Transparantie is één van onze kenmerken. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent. Voor complexere uitdagingen krijg je uiteraard vooraf een offerte, gebaseerd op onderstaande tarieven.

1 dag

€ 950,-

2 dagen

€ 1800,-

3 dagen

€ 2600,-

4 dagen

€ 3400,-

5 dagen

€ 4200,-

Je kunt aanvullende uren afnemen tegen € 105,- per uur. 

Boek 1 uur gratis consult

Meer weten over Agile consultancy?
Lotje Euser

Neem direct contact op met ons consultancy team!

Lotje Euser

  088-284 74 74