Atlassian Consultancy

Onze consultants kennen de ins- en outs van Atlassian software

Als Atlassian Enterprise & Platinum Solution Partner implementeren wij dagelijks Atlassian-software. We kennen de mogelijkheden die deze software biedt, maar ook de valkuilen waar bedrijven in kunnen lopen. Onze consultants kennen al deze mogelijkheden en zijn door de jaren heen vele valkuilen tegengekomen, waardoor ze deze inmiddels weten te vermijden.

Elke organisatie heeft haar eigen manier van werken. Het implementeren van Atlassian-producten is dan ook maatwerk, waarbij we best-practices aanpassen aan jouw bedrijfsspecifieke processen.  

Technisch én functioneel

Of je ons nu advies vraagt op het gebied van ontbrekende functionaliteiten, het implementeren van processen, het integreren van de Atlassian-software met third-partysoftware of performance-problemen, wij staan voor je klaar met de best mogelijke oplossing.

Onze consultants hebben allemaal kennis van de Atlassian-software-stack, maar ze hebben elk hun eigen specialiteit. We hebben consultants voor je beschikbaar die functioneel alles uit de software weten te halen, programmeurs die specifieke functionaliteiten bouwen en DevOps-specialisten die ervoor zorgen dat de software stabiel en op maximale snelheid draait.

Transparant

Transparantie is één van onze kenmerken. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent. Voor complexere uitdagingen krijg je uiteraard vooraf een offerte, gebaseerd op onderstaande tarieven.

1 dag

€ 950,-

2 dagen

€ 1800,-

3 dagen

€ 2600,-

4 dagen

€ 3400,-

5 dagen

€ 4200,-

Je kunt aanvullende uren afnemen tegen € 105,- per uur. 

Wij bieden consultancy aan voor onder meer Jira Software, Jira Service Desk, Confluence, Bamboo en Bitbucket

1 uur gratis consult

Geen twee uitdagingen zijn dezelfde. Maak daarom gebruik van ons gratis consult en leg jouw situatie uit aan onze expert. Zo komen we samen tot een plan van aanpak om jouw implementatie te optimaliseren.

Plan jouw consult

Meer weten over Atlassian consultancy?
Lotje Euser

Neem direct contact op met het Atlassian team!

Lotje Euser

  088-284 74 74