Implementatie-onderhoud

Wij houden je Atlassian implementatie up-to-date

Onderhoud aan software is te vergelijken met onderhoud aan je huis. Op het moment dat je het onderhoud niet goed bijhoudt, raakt de software in verval. Dit wil je voorkomen. Regelmatig onderhoud minimaliseert het risico op onverwachte, hoge kosten.

Wij nemen de zorg voor het onderhoud van jouw Atlassian-software, maar ook het onderhoud van de bijbehorende add-ons uit handen.

Je minimaliseert hiermee niet alleen risico’s op onverwachte kosten, maar je profiteert ook direct van de nieuwste features die de software biedt en van security-updates.

Kwartaal-upgrades

Uit onze ervaring blijkt dat het voor de meeste organisaties verstandig is om ieder kwartaal een update uit te voeren. Hiermee hou je de impact klein en profiteer je maximaal van nieuwe mogelijkheden die de software biedt.

Kosten

De doorgevoerde veranderingen binnen de applicaties zijn in een kwartaal goed te overzien. Door per kwartaal upgrades uit te voeren kunnen we de kosten laag houden:

De kosten per applicatie bedragen €250,- per kwartaal. Installatie van beveiligingspatches tussen onderhoudsdata is hierbij inbegrepen.
 

1 uur gratis consult

Wil je implementatie-onderhoud uit laten voeren? Of ben je geïnteresseerd in de bijbehorende voorwaarden? Neem dan contact op via onderstaand formulier en bespreek de mogelijkheden door met een van onze Atlassian experts. 

Boek 1 uur gratis consult

Meer weten over applicatie-onderhoud?
Lotje Euser

Neem direct contact op met het Atlassian team!

Lotje Euser

  088-284 74 74