Licenties

Voor Atlassian-software & add-ons

Kies jij er ook voor om jouw Agile processen te ondersteunen met software van Atlassian? Je zult zien dat het een boost geeft aan de  onderlinge samenwerking tussen teams en teamleden in jouw organisatie.

Als Atlassian Platinum & Enterprise Partner kennen wij alle ins- en outs van Jira, Jira Service Desk, Confluence, Bamboo, Bitbucket en Stride. Bij ons kun je niet alleen terecht voor praktische vragen rondom de inrichting en het gebruik van de software, wij adviseren ook bij de aanschaf van Atlassian-softwarelicenties. Je kunt ze vervolgens rechtstreeks bij ons afnemen tegen een voordelig tarief, waardoor je slechts 1 leverancier hebt voor al je Atlassian-gerelateerde zaken.  

Actief licentiebeheer

Kom jij er ook vaak pas op het laatste moment achter dat jouw softwarelicenties bijna verlopen? Wij ondervangen dit, door jouw licenties actief te beheren. Ruim voordat de licenties verlopen nemen wij contact met je op, om te overleggen of de huidige licenties verlengd moeten worden. Tegelijkertijd kijken we samen of de huidige licenties nog voldoen, of dat er aanpassingen nodig zijn.

Atlassian add-on licenties

Er zijn veel waardevolle add-ons te verkrijgen die de Atlassian-producten nog breder inzetbaar maken. Ook wij hebben een aantal add-ons ontwikkelt die we aanbieden op de Atlassian Marketplace.

Doordat wij sinds 2009 honderden klanten hebben bediend, weten we van de beschikbare add-ons zowel de sterke als de minder sterke punten. Wij zijn daardoor in staat te adviseren welke add-ons voor jouw specifieke situatie van meerwaarde zijn. De licenties voor deze add-ons zijn vaak direct via ons af te nemen. Wij ontzorgen je volledig op het gebied van licenties, zodat jij je kan focussen op jouw core-business.

Waarom licenties afnemen bij Avisi?

Het afnemen van Atlassian-softwarelicenties via ons brengt jou verschillende voordelen:

  • Eén leverancier voor alle licenties voor je Atlassian-software én add-ons;
  • Facturatie vanuit Nederland en in euro’s (btw aftrekbaar);
  • Wij zijn in staat direct support-aanvragen in te dienen bij Atlassian;
  • Wij spelen proactief in op beveiligingsadviezen;
  • Wij ondersteunen bij de vernieuwing van licenties;
  • Wij adviseren welke add-ons voor jou meerwaarde opleveren;
  • Naast licenties leveren we inhoudelijke support.

 

Aanschaffen licenties

Vul het onderstaande formulier in om met ons contact op te nemen over Atlassian-licenties. Wanneer je nog vragen hebt over het aanschaffen van de licentie, kun je die ook in het onderstaande formulier kwijt. 

Schaf jouw licenties aan

Hulp nodig bij het bepalen welke licenties je nodig hebt?
Lotje Euser

Neem direct contact op met het Atlassian team

Lotje Euser

  088-284 74 74