Haal alles uit jouw Atlassian software

Challenge ons met jouw uitdagingen!

Je hebt Atlassian-software draaien. Jouw IT-teams werken er naar tevredenheid mee, maar je hebt toch het gevoel dat je meer uit jouw implementatie kunt halen? Dit is heel herkenbaar en vaak is dit ook het geval!

Orde in de chaos

We merken bij klanten dat de software zoveel mogelijkheden biedt, dat klanten het lastig vinden deze in te richten om er het maximale uit te halen, zonder dat hun omgeving onbeheersbaar wordt.

Een veelvoorkomend probleem dat we tegenkomen is de groei in het aantal projecten en teams die Atlassian-software gebruiken. Deze teams richten hun project allemaal op hun  eigen manier in, waardoor er een wirwar aan configuraties ontstaat. Deze wirwar staat vervolgens de uitwisseling van informatie tussen teams in de weg en maakt het vrijwel onmogelijk rapportages te maken over de verschillende teams heen.

Wij helpen jou orde te scheppen binnen de Atlassian-tools die jouw organisatie gebruikt. We helpen je bijvoorbeeld te bepalen hoe de software op een eenduidige manier geconfigureerd kan worden, zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteiten die de verschillende teams gebruiken.

Meer mogelijkheden

Dit is slechts één van de vele uitdagingen die we tegenkomen bij bestaande Atlassian-implementaties. Naast deze praktische uitdagingen biedt de software zeer veel mogelijkheden die vaak onbekend zijn. Ben jij op de hoogte van alle mogelijkheden die de software biedt? Wist je dat je Jira kunt gebruiken als CRM? En wist je dat Confluence de ideale basis voor een social intranet vormt?

Er zijn nog veel meer mogelijkheden die we graag in een persoonlijk gesprek toelichten op basis van jouw behoeften. Als Atlassian-experts kennen wij de best-practices en de mogelijkheden die de software je biedt.

Boek 1 uur gratis consult

Wil je eerst meer informatie?
Lotje Euser

Neem dan direct contact op met ons Atlassian team

Lotje Euser

  088-284 74 74