Atlassian Implementatieplan

Wil jij Atlassian software op grote schaal inzetten en heeft dit grote impact op de organisatie? Dan is het waardevol een implementatieplan op te stellen. Als experts weten we precies wat je kunt verwachten bij een dergelijk traject. In de afgelopen tien jaar hebben we veel complexe implementatietrajecten begeleid voor onze klanten. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd en weten we wat je als organisatie kunt verwachten. 

We helpen jou als klant om volledig inzicht te krijgen in de scope van het project zodat je volledig op de hoogte bent van verwachtingen, tijdslijnen, kosten en andere relevante details. Hierdoor ben je in staat geïnformeerde keuzes te nemen over het project als geheel en weet je welke specifiek welke kritische elementen je organisatie zal tegenkomen nadat de implementatie is voldaan.


Voordelen 

  • Maak gebruik van de kennis en ervaring van een team van Atlassian experts.
  • We geven een objectief beeld van de huidige situatie, de mogelijkheden en de uiteindelijke implementatie.
  • Je krijgt inzicht in de optimale combinatie van processen en tooling.
  • Samen verzorgen we de besluitvorming en planning, wij hebben de ervaring in dergelijke trajecten en jij kent jouw organisatie als geen ander. 
  • Je minimaliseert risico’s en bereikt effectieve inzet van middelen en optimale projectresultaten.
  • Je krijgt een duidelijke lange termijn visie op continuïteit, governance en optimalisatie.
  • Je bent in staat geïnformeerde keuzes te kunnen maken met betrekking tot jouw Atlassian project.


Waarom kiezen voor een implementatieplan?

De combinatie van jarenlange ervaring rondom Atlassian implementatietrajecten zorgt ervoor dat we jou zowel op technisch als op functioneel gebied uitstekend kunnen adviseren. Ook kunnen we je voorzien in best-practises op het gebied van tooling en processen.

Het inzetten van onze expertise biedt jouw organisatie niet alleen de beste kans op een succesvolle implementatie, maar ook de beste kans op een uitstekend ingerichte werkomgeving, waarover jij het volledige ownership hebt. Na de implementatie heb je een Atlassian-omgeving die optimaal presteert, schaalbaar is en die je makkelijk kunt onderhouden. Niet alleen in de periode na de implementatie, maar ook in de toekomst.


Prijzen

Een implementatietraject bevat veel variabelen, een offerte is dan ook maatwerk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde diensten

Meer weten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Heb je vragen?
Lotje Euser

Neem direct contact op met het Atlassian team!

Lotje Euser

  088-284 74 74