Atlassian Licentiemanagement

Wil jij Atlassian licenties aanschaffen maar wil je zaken doen met een Nederlandse organisatie die alle administratieve rompslomp voor jou uit handen neemt? We zorgen voor het licentiemanagement van meer dan honderd klanten en hebben meer dan duizend licenties in beheer.

Het uitbesteden van het licentiemanagement brengt voor jou geen extra kosten met zich mee.  Het is vaak juist voordelig om onze specialistische licentiekennis in te schakelen en geïnformeerde keuzes te maken. Zo helpen we je bijvoorbeeld de juiste keuze te maken tussen Cloud, Server en Data Center licenties. Uiteraard blijf jij eigenaar van de licenties. 

We faciliteren klanten in het verlengingsproces, in de synchronisatie van meerdere licentiedata, aanschaf voor meerdere jaren, upgrades, downgrades etc. We vragen door om jouw situatie te doorgronden en adviseren op maat welke soort licentie bij jouw organisatie past. 


Voordelen 

  • Wij kunnen namens jou supportverzoeken bij Atlassian indienen.
  • Wij waarschuwen je proactief om preventieve maatregelen te nemen bij beveiligingsadviezen vanuit Atlassian.
  • Wij verzorgen licentievernieuwing voor jou.
  • Wij kunnen de licentiedata synchroniseren zodat er maar één moment per jaar is voor het verlengen van al jouw licenties.
  • Wij factureren indien gewenst in euro's in plaats van dollars.
  • Wij adviseren je tijdig in het geval van prijsveranderingen door Atlassian afgestemd op jouw situatie.
  • Wij adviseren je met betrekking tot alternatieven voor producten die niet langer beschikbaar zijn.
  • Avisi hanteert een 30-dagen betalingstermijn voor de facturatie.

Het overdragen naar, of aanschaffen van licenties door Avisi heeft op geen enkele manier invloed op het eigendom van de licenties. Jij blijft de enige eigenaar van deze licenties, wij worden hierbij het administratief contact. Je kan er op ieder moment voor kiezen om ons als administratief contact te vervangen. 


Gerelateerde diensten

Meer weten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Heb je vragen?
Lotje Euser

Neem direct contact op met het Atlassian team!

Lotje Euser

  088-284 74 74