Waarom nu hét moment is om naar Atlassian Cloud te migreren.

Het is geen geheim dat Atlassian's strategie Cloud First is. Het serverlicentiemodel wordt vanaf 15 februari 2024 niet meer ondersteund. Daarom is nu hét moment om naar de Atlassian Cloud te migreren.

 

Atlassian Specialized Partner in Cloud

In 2022 zijn we uitgeroepen tot Atlassian Specialized Partner in Cloud. Wij zorgen ervoor dat de migratie van server naar cloud soepel verloopt, zonder dat jij hier veel tijd aan hoeft te besteden! Dit doen we, onder andere, door migratieprojecten uit te voeren via onze solution, het project te managen, maatwerkdiensten te leveren voor het onboarden van user- en productintegraties én productintegraties op te zetten. 

Cloud-specialized

 

Redenen om voor Atlassian Cloud te kiezen.

Verhoogde efficiëntie

Laat je teams zich concentreren op strategische prioriteiten en verhoog productiviteit met de nieuwste features.

 

Bespaar kosten

Verminder de admin overhead tot 88%. Bespaar op hardware kosten en minimaliseer de tijd van de eindgebruiker.

 

Gemakkelijk op te schalen

Vermijd problemen met servers, firewalls en hardware, om de organisatie flexibel en toekomstbestendig te houden.

 

Verhoging van de veiligheid

Laat Atlassian ervoor zorgen dat uw gegevens op de juiste manier worden behandeld, zodat ze voldoen aan de door jouw gestelde beveiligingsnormen.

Dit is hoe wij jou helpen bij de migratie naar Atlassian Cloud.

Laten we elkaar ontmoeten!

We horen graag wat je wensen zijn op het gebied van Atlassian Cloud tijdens een eerste kennismaking.

Maak je klaar voor de reis naar de Atlassian Cloud.

In deze fase helpen wij jou om inzicht te krijgen in de vereisten en impact van het migratieproject naar Atlassian Cloud. Dit doen we in de vorm van een Cloud Readiness Assessment. Dit is ontworpen om de huidige infrastructuur, architectuur en bedrijfsbehoeften van je organisatie te evalueren. Dit bepaalt of jouw organisatie klaar is om de stap naar Atlassian Cloud te maken én welke stappen nodig zijn om een succesvolle migratie te garanderen.

Opstellen van een planning.

Samen maken we een planning, zodat jouw migratie goed verloopt en stakeholders op het juiste moment worden geïnformeerd en betrokken.

Voorbereiding is het halve werk.

Wij helpen jou bij het voorbereiden van jouw Atlassian-instanties en resources voor het grote werk. Is er ook een schoonmaak nodig? Dan is dit het moment waarop deze wordt uitgevoerd.

Tijd voor actie.

In deze fase is het tijd om de migratie naar de Atlassian Cloud te starten. Dit bestaat uit een Test- & Production-migratie. Bij een Test-migratie wordt er vooruitgekeken naar problemen en wordt de impact van een productmigratie geminimaliseerd. Dit brengt de consequenties van de migratie in kaart. Bij de Production-migratie maken we een planning en zorgen we ervoor dat jouw data op de juiste wijze wordt gemigreerd!

Onboarding.

Wij bezitten over de resources en support om users te helpen het meeste uit de nieuwe Atlassian Cloud-instantie te halen.

Let's celebrate!

Het is tijd om terug te blikken, het migratieproces te evalueren en natuurlijk het succes te vieren!

Atlassian Cloud Data Privacy & Security.

 

Als toonaangevende leverancier van tools voor samenwerking en productiviteit, zet Atlassian Cloud zich in om de privacy en veiligheid van de gegevens van zijn klanten te waarborgen. Lees hier (NL & EN) meer over hoe Atlassian dit doet. 

Maak vandaag nog de overstap naar Atlassian Cloud. Neem contact met ons op!