Atlassian App-partners

Dankzij deze partners halen we nog meer uit Atlassian-producten!

Atlassian-producten leveren de basistooling waardoor teams optimaal kunnen samenwerken. Het aantal functionaliteiten is zeer uitgebreid en voldoende om een goede start te maken met het optimaliseren van (software-ontwikkel of andere bedrijfs)processen.

Naarmate het gebruik van de tooling toeneemt en de organisatie groeit, nemen de softwarematige wensen toe. Atlassian kan niet in al deze individuele wensen voorzien, dit erkennen zij zelf ook. Daarom heeft Atlassian een eigen eco-systeem gecreëerd; "The Marketplace". Dit is een platform waar vendors apps kunnen aanbieden die zij zelf hebben gebouwd om aan de aanvullende wensen van klanten te kunnen voldoen.

Naast onze eigen gebouwde apps die wij aanbieden via The Marketplace, werken we nauw samen met een aantal geselecteerde vendors waar we een partnership mee hebben opgezet. Deze vendors leveren met hun apps veel toegevoegde waarde op de Atlassian-producten. We werken intensief met hen samen tijdens implementaties en optimalisatie-trajecten bij klanten. Hieronder vind je een overzicht van vendors met wie wij samenwerken.

Wilt u meer weten over onze app-partners?
Demi Blauwe Achtergrond

Neem dan direct contact met op met ons Atlassian team!

Demi van Duiven

  088 28 47 413