iDalko heeft Exalate ontwikkelt waarmee je (verschillende) systemen met elkaar kunt laten synchroniseren. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld je eigen Jira Server omgeving te integreren met Azure DevOps Cloud van een klant om effectiever samen te werken. Maar er worden nog meer platformen ondersteund zoals: ServiceNow, HP ALM en Zendesk.

De tool is zeer flexibel. Naast een aantal ingebouwde standaard scripts die je helpen om snel up-and-running te zijn, biedt de ingebouwde scripting engine de mogelijkheid om zelf complexe use cases te configureren. Denk aan conditionele afhankelijkheden (alleen synchroniseren als er voldaan wordt aan een bepaalde voorwaarde) of andere op maat gemaakte scenario's. Je bepaald dus zelf wat, wanneer en hoe iets gesynchroniseerd wordt!

Bekijk hier een introductievideo van Exalate:

Exalate is een handige tool, maar deze kan ingewikkeld zijn qua configuratie. Heb je hier hulp bij nodig? Wij hebben ervaring met het gebruik van deze app en helpen je er graag bij. Zo kunnen we de tool samen met jou implementeren of, wanneer je deze al gebruikt, verder optimaliseren. Ook hebben we goede contacten met de vendor, dus als er issues zijn waar je tegenaan loopt kunnen we deze direct rapporten.

We zijn graag transparant over de kosten, bekijk daarom onze consultancy pagina voor onze tarieven.

Wil je meer weten over het implementeren van EazyBI app's?
Lotje Euser

Neem direct contact op met het Atlassian team

Lotje Euser

  088-284 74 74