Wanneer je als organisatie met projectmanagement werkt, dan is het handig om inzichtelijk te krijgen waar medewerkers hun uren aan besteden gedurende een project, en waar welke kosten aan verbonden zijn in welk tijdschema. Tempo biedt hier handige applicaties voor.

Doordat Tempo veel mogelijkheden heeft is de inrichting voor veel organisaties een uitdaging. Bij Avisi gebruiken we de applicaties van Tempo ook intern, daardoor kunnen we vraagstukken zowel vanuit user als administrator perspectief bekijken.

Zoek jij ook een oplossing op het gebied van resourcemanagement en maak je planningen, budgetten en timetracking graag inzichtelijk? Dan helpen wij jouw organisatie hier graag bij! We kunnen de tool helpen inrichten en beheren zodat je deze optimaal gaat gebruiken. 

We bieden consultancy aan waarbij onze consultant samen met jouw organisatie de tooling kan inrichten en optimaliseren. Ook kun je kiezen voor onze support op afstand mogelijkheden via een strippenkaart, dan springen we bij wanneer jij dat nodig hebt. Daarnaast kunnen we ook een workshop organiseren of zorgen dat je training krijgt omtrent bepaalde onderwerpen. 

We zijn graag transparant over de kosten, bekijk daarom onze consultancy pagina voor onze tarieven.

Wil je meer weten over het implementeren van Tempo app's?
Lotje Euser

Neem direct contact op met het Atlassian team

Lotje Euser

  088-284 74 74