Atlassian performance analyse

Applicatie performance issues kunnen een ingrijpende impact hebben op de productiviteit van de gebruikers. Dit gaat niet alleen over de laadtijd van de pagina's, maar ook over de frustratie en wantrouwen die het oplevert bij de gebruikers om te werken met een slecht presterende tool, en in sommige gevallen zelfs het vermijden van werken met de tool. 

De meest voorkomende oorzaken van slechte performance zijn niet gerelateerd aan de grootte of set-up van de omgeving maar zijn juist gerelateerd aan issues door de configuratie van het product zelf. Door een performance analyse in te zetten, krijg je als klant inzage in de oorzaken van een slechte performance van de tools. Als deze oorzaken worden aangepakt, leidt dit tot verbeterde performance.


Voordelen 

  • Benchmark je eigen performance statistieken en vergelijk deze met verwachtingen (gebaseerd op Atlassians en Avisi's maatstaven).
  • Identificeer performance bottlenecks, of deze nu application of omgeving gerelateerd zijn.
  • Identificeer specifieke add-ons en andere integraties die je omgeving vertragen.
  • Gebruik de benchmarks en baseline data om toegenomen verbeteringen te meten.
  • Stem je omgeving en applicaties af op actuele data in plaats van aannames.


Return On Investment

Je kunt down-time, verlies van productiviteit en frustratie voorkomen zodat gebruikers niet te maken krijgen met een slecht presterende omgeving. Wanneer verbeteringen zorgen voor een paar minuten meer productiviteit (per dag per gebruiker), kan dit een organisatie met 1000+ medewerker tienduizend- tot honderdduizenden euro's per jaar besparen. 

Prijzen

De prijs voor de Performance Analyse is afhankelijk van het aantal applicaties en het type omgeving. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Gerelateerde diensten

Meer weten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Heb je vragen?
Lotje Euser

Neem direct contact op met het Atlassian team!

Lotje Euser

  088-284 74 74