Proof of Concept

Soms is een demonstratie van een product niet voldoende en wil je een tool op een beter manier kunnen testen voordat je besluit om op aanschaf over te gaan. Ook kan het zijn dat je een integratie op maat nodig hebt of je complexe add-on wilt gebruiken, maar je nog niet genoeg kennis en ervaring hebt met de tool om een onderbouwde beslissing te nemen. Dan kan een Proof of Concept duidelijkheid bieden.

Wij helpen je graag met PoC's zoals  het neerzetten van een Jira Service Desk afgestemd op jouw requirements, een op maat integratie met jouw ERP pakket door de API van beide systemen te gebruiken of een add-on uit te proberen om een synchronisatie tussen meerdere Jira instances te realiseren.

Met een Proof of Concept krijgen vragen vanuit de organisatie een stuk meer richting, kun je de wensen en behoeften concretiseren én bewijs leveren of de Atlassian tooling de gewenste oplossing is voor jouw organisatie en use cases. Hierdoor krijg je snel inzicht in de kans van slagen van je project en minimaliseer je de risico's.

Voordelen

  • Maak gebruik van de kennis en ervaring van een team van Atlassian experts.
  • Krijg de kans om verschillende Atlassian apps en integraties uit te proberen gedurende een testperiode zonder dat je direct aan hoge of vaste kosten (van hosting of licenties) vastzit.
  • Zet een PoC neer afgestemd op jouw organisatiewensen.


Na de Proof of Concept

Nadat een PoC is voltooid en is getest, kunnen we je helpen met het verder implementeren, aanpassen of adviseren bij verdere uitrol binnen jouw organisatie. Daarbij kunnen we je ook nog helpen met andere zaken als licentiemanagement, regelmatig applicatie onderhoud en functioneel of technisch support.

Het doel van een PoC is om te kijken of de oplossing wel of niet past bij jouw organisatie, daardoor ben je in staat een geïnformeerde keuze te maken om verder te gaan of niet. Bijkomend voordeel is dat je overzicht over de consequenties, tijdslijnen en kosten hebt.

Prijzen

Bij een PoC spreken we een (op uren gebaseerd) budget af op waarbij de de tarieven van onze consultancypakketten hanteren.

Gerelateerde diensten

Meer weten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Heb je vragen?
Lotje Euser

Neem direct contact op met het Atlassian team!

Lotje Euser

  088-284 74 74