Starten met Atlassian software?

Lees hier waarom!

Waarom starten met Atlassian-software?

Eenvoudig gezegd: Atlassian software maakt het leven van jou en je collega’s makkelijk. Alle tools van Atlassian zijn erop gericht om jou te helpen je werk beter te organiseren.

Werk samen aan documentatie in Confluence, manage je agile projecten in Jira, bouw samen aan applicaties via Bitbucket en stroomlijn de communicatie van jouw service desk met Jira Service Desk.

Het inzetten van Atlassian-software scheelt vaak veel tijd: er is ‘one single source of truth’, waar iedereen de informatie kan halen die hij of zij nodig heeft. Je hoeft niet langer te zoeken in e-mails, aparte projectadministratie, of gedeelde Word bestanden. Alle relevante informatie staat op 1 plek. Dit scheelt niet alleen tijd, ook worden frustraties van het niet kunnen vinden van documenten, of het werken in verschillende versies weggenomen.

Veilig en betrouwbaar

Doordat miljoenen gebruikers je voorgingen in het gebruik van de tooling, is deze door jarenlange gebruikerservaring geoptimaliseerd. Bij Atlassian kunnen gebruikers zelf feature requests indienen en aan de hand van het aantal ‘likes’ op een feature request wordt bepaald welke nieuwe functionaliteiten worden ontwikkeld.

Atlassian is zich ervan bewust dat een optimale beveiliging van je gegevens belangrijk is. Single sign-on is geregeld via  SAML 2.0 en de software voldoet aan SOC 2 en ISO 27001 standaarden. Wist je al dat ook Avisi ISO 27001 gecertificeerd is? Onze onze managed hosting oplossing is dan ook net zo veilig, bovendien ben je verzekerd van een maximale up-time.

Flexibel en open

Atlassian-software is gemakkelijk te integreren met jouw bestaande software-stack via de API’s die Atlassian aanbiedt. Mis je functionaliteit in één van de tools? Grote kans dat één van de duizenden add-ons uitkomst biedt.

1 uur gratis consult

Als experts in Atlassian-implementaties kunnen wij jou als geen ander helpen de juiste tooling te selecteren en te implementeren. Boek een gratis consult door onderstaand formulier in te vullen en ontvang advies op maat voor jouw situatie.

Boek 1 uur gratis consult

Wil je eerst meer informatie?
Lotje Euser

Neem dan direct contact op met ons Atlassian team!

Lotje Euser

  088-284 74 74