Avisi en Atlassian

Hoe de liefde ontstaan is

Al in een vroeg stadium hebben we bij Avisi agile ontwikkelprocessen omarmd. We zochten in 2007 naar software-tools om deze processen te ondersteunen en om op een transparante manier met klanten te kunnen samenwerken. Atlassian-software voldeed het best aan onze wensen. Onder leiding van Sander Brienen, Gert-Jan van der Streek en Yanne Veronneau hebben we de volledige Atlassian stack geïmplementeerd.

De resultaten spraken voor zich: meer overzicht over het werk, een efficiënter ontwikkelproces en verbeterde informatiedeling en betrokkenheid van klanten. Het enthousiasme over de Atlassian software is dusdanig gegroeid dat we klanten zijn gaan helpen bij het implementeren van de software. Sinds 2009, het jaar dat we officieel Atlassian Solution Partner zijn geworden, is het team gegroeid naar enkele tientallen consultants en ontwikkelaars, waarbij Yanne en Sander onderdeel uitmaken van het consultancy team en Gert-Jan de add-on ontwikkeling onder zijn hoede heeft genomen.

Technische én functionele kennis in één team

We hebben een multi-disciplinair consultancy team samengesteld dat bestaat uit consultants met verschillende achtergronden. Onze business consultants hebben bijvoorbeeld een achtergrond als product owner, agile projectmanager of test consultant. Wat ze met elkaar gemeen hebben is diepgaande kennis van development processen in het algemeen en Atlassian software in het bijzonder. Hierdoor weten we op functioneel gebied het maximale uit de tooling weten te halen, aangepast op de klantprocessen.

Onze technische consultants hebben vaak een achtergrond in software engineering of DevOps. Ze zijn in staat Atlassian software-applicaties optimaal te laten performen, te mergen en te updaten. Daarnaast zijn zij in staat scripts / apps te schrijven om specifieke klantwensen mogelijk te maken binnen de Atlassian-software.

Doordat ons team bestaat uit functionele consultants, technische consultants en DevOps engineers zijn wij in staat al jouw uitdagingen te tackelen.

Agile, DevOps, ITSM en efficiënt samenwerken

De verschillende achtergronden binnen ons Atlassian team zorgen voor een brede kennis op het gebied van IT-processen. Naast het implementeren en beheren van Atlassian-software hebben we dan ook de kennis in huis om jou te ondersteunen en te adviseren op het gebied van Agile, DevOps en ITSM best-practices. Ook op het gebied van effectief en efficiënt samenwerken kunnen wij jou adviseren.

 

Kom jij ons team versterken?

Een selectie van ons werk voor klanten

slices_05     slices_02     slices_03     slices_01