Werk met tooling van Atlassian.


Wil jij met de tooling van Atlassian gaan werken of heb je er al ervaring mee, maar haal je er nog niet het maximale uit? Volg dan een training over Jira of Confluence bij Avisi om het maximale uit deze tooling te halen!

 

We bieden voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers verschillende Atlassian-trainingen aan. Onze User-trainingen zijn voor beginnende gebruikers en onze Admin-trainingen zijn voor gebruikers die al meer ervaring met de tooling hebben.

 

Alle genoemde trainingen zijn primair gericht op Atlassian Cloud. Op aanvraag zijn ook DC-trainingen mogelijk. De open trainingen organiseren we op ons kantoor in Arnhem. Vanaf 5 personen is het voordeliger om de training op aanvraag te doen. Je kunt dan zelf kiezen wanneer je de training wilt boeken en waar (op jouw locatie of bij ons op kantoor).

 

Bekijk hieronder alle trainingen die wij geven en meld je aan!

Volg onze Atlassian-trainingen.

Jira Essentials
Jira Admin
Jira Service Management Admin
Confluence User
Confluence Administrator
Ontdek alle tooling van Atlassian

Jira Essentials

Ideaal voor beginnende gebruikers. Leer de 'essentials' van Jira en agile werken in Jira.

Jira Admin

Dé training voor (toekomst) Jira Admins. Leer alles over workflows, schermen en configuratie.

Jira Service Management Admin

Dé training voor (toekomstig) Jira Admins. Leer alles over workflows, schermen en configuratie. 

Confluence User

Dé training voor beginnende gebruikers van Confluence. Maak content, gebruik macro's, integreer Jira en maak kennis met gebruikersbeheer in Confluence. 

Confluence Administrator

Ideaal voor Confluence-beheerders. Leer Confluence systeeminstellingen configureren, spaces opzetten en meer!

Ontdek alle tooling van Atlassian

Ontdek Jira Software, Jira Service Desk, Confluence, Bamboo en Bitbucket.

Zes basisprincipes.

Onze trainingen stoelen al jarenlang op de volgende zes basisprincipes:

1. Kleine groepen

Wij geven onze trainingen klassikaal in kleine groepen van maximaal 10 personen. Daardoor krijg je veel persoonlijke aandacht en kunnen wij verder helpen met specifieke vragen.

2. Real World Examples

Je werkt tijdens de training in een speciaal ontwikkelde simulatieomgeving. Daar kun je alle opgedane kennis direct in de praktijk brengen en opdracht uitvoeren. Zo blijft de stof extra goed hangen.

3. Interactief en praktijkgericht

De trainingen zijn volledig gericht op wat jij als gebruiker met Jira en/of Confluence gaat doen. Zo hebben we een aparte training opgezet voor users en admins. Daarbij hebben we aandacht voor jouw specifieke toepassing van de tooling en laten we je graag zien en hoe je de tool kunt inzetten voor jouw doeleinden.

4. Trainers uit het werkveld

Onze trainers werken ook als Atlassian consultants voor Avisi. Daardoor zijn ze goed geworteld in de praktijk en hebben ze ruime ervaring met uiteenlopende situaties en uitdagingen.

5. 1.000+ cursisten

We hebben door de jaren heen duizenden professionals en tientallen bedrijven getraind om in charge te komen over hun Jira en Confluence instantie. And counting!

6. Gecertificeerd

Niet alleen wij vinden dat onze trainers goed zijn, dat vindt Atlassian ook: al onze trainers zijn Atlassian Certified Professionals en Atlassian Authorized Trainers.

Geïnteresseerd in een training over de tooling van Atlassian?

Neem contact met ons op.