Waarde creëren.

 

Het cloud-native landschap evolueert snel: er verschijnen dagelijks nieuwe (security-)updates en alternatieve tooling. Avisi Cloud stelt klanten in staat om waarde te creëren in hun eigen processen en producten. Hiertoe levert Avisi Cloud Managed Kubernetes-omgevingen, zodat klanten zonder omkijken altijd gebruikmaken van een up-to-date Kubernetes-cluster, inclusief best-in-class day-2 operational tooling. 

 

Daarbij ondersteunt Avisi Cloud klanten ook bij het inrichten en onderhouden van het applicatielandschap op deze omgevingen. Hierdoor zijn klanten volledig in control over de uitrol en het beheer van hun applicaties. 

  •  

Onze Cloud-diensten

Avisi Managed Environments
Cloud Readiness Check
Kubernetes Audit
Managed Hosting Assessment
Documentatie voor Avisi Cloud Kubernetes
Frequently Asked Questions
Kubernetes Certified Service Provider
Silver Member van de Cloud Native Computing Foundation

Avisi Managed Environments

Applicaties moeten altijd beschikbaar zijn. Bij bedrijfskritische applicaties is dit een vereiste. Je wilt je klanten immers zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is alleen niet eenvoudig om 24/7 een optimale performance te bieden. Je hebt te maken met wekelijkse updates en onderliggende infrastructuren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over aanvullende tooling, zoals logging. Dit zijn complexe structuren die onderhoud, inzicht en expertise vereisen. Inzicht en expertise die wij jouw organisatie kunnen bieden met Avisi Managed Environments (AME).

 

Cloud Readiness Check

Wij helpen jou inzicht te krijgen op hoog niveau over de werkwijze van jouw organisatie en hoe deze aansluit bij Cloud Native omgevingen. Dit doen wij door een analyse te maken over jouw softwarelandschap in combinatie met jouw bedrijfsprocessen en deze te verwerken in een Cloud Native Maturity Matrix. Lees snel verder!

Kubernetes Audit

Het beheren van omgevingen en applicaties is vaak ingewikkelder dan je denkt. Door de inzet van een Kubernetes Certified Service Provider heb je aantoonbaar de noodzakelijke kennis in huis.

 

Onze Kubernetes-specialisten helpen jou graag met het analyseren en optimaliseren van jullie Kubernetes-omgeving wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet. Lees meer over deze audit.

Managed Hosting Assessment

Wanneer je veel tijd kwijt bent aan het onderhouden van jouw platform of het onderhoud hiervan stroef verloopt, helpen wij je graag bij het opzetten van een plan om managed hosting met Kubernetes toe te passen op jouw softwarelandschap. Lees meer over de Managed Hosting Assessment.

Haal alles uit jouw Managed Environment

Wist je dat autoscaling ingezet kan worden om jouw resources efficiënter in te zetten? En dat het belangrijk is om jouw security posture te verbeteren om risico's op jouw applicaties te voorkomen? Bezoek onze productdocumentatie om het beste uit jouw Managed Environment te halen.

Bekijk de documentatie

 

Frequently Asked Questions

Kubernetes is dé gouden standaard op het gebied van de automatisering van applicaties in de Cloud, maar het configureren en beheren van deze tooling is complex.

Daarom staan onze Cloud-native experts 24/7 staan voor je klaar! Gebruik onze kennis om het maximale uit jouw Kubernetes-omgevingen te halen. 

Kubernetes Certified Service Provider

Het Kubernetes Cloud Native-ecosysteem beweegt extreem snel. Je bent voortdurend bezig met het updaten van systemen. Hierdoor is het gemakkelijk om achter te lopen met Kubernetes, de container runtime of andere kritische systeemcomponenten. Als Kubernetes Certified Service Provider helpen wij jou graag bij het up-to-date houden van deze systeemcomponenten! 

 

607e9dc6d063f1816c522f5d_kubernetes-kcsp-color-klein-removebg-preview

 

Silver Member van de Cloud Native Computing Foundation

Sinds 16 december 2021 is Avisi Cloud met haar product Avisi Managed Environments een trotse Silver Member van de Cloud Native Computing Foundation. Vanuit de Cloud Native Computing Foundation (CNCF) wordt de ontwikkeling van Kubernetes en andere snelgroeiende open source-projecten aangestuurd. Met deze Silver Membership is Avisi één van de 10 Silver Members in Nederland. Lees meer!

 

cncf-member-silver-color (1)

 

knb 2
ech 2
lyfo 2
HDN 2
entrnce
adapcare 2
download-1
Deze klanten gingen je voor

Heb je vragen of wil je meer weten over Avisi Cloud?

We helpen je graag verder.