Innovatieve ideeën.

Binnen Avisi Labs brengen we de kennis van de verschillende ontwikkelteams samen. Door met een technology radar inzicht te vergaren in gebruikte technologie worden teams in staat gesteld elkaar te helpen. Als klant profiteer je daarvan: alle kennis binnen Avisi is gestructureerd en staat daarmee tot jouw beschikking.

2022_06_22_AVISI_0540 eline presenteren MG2022_06_29_AVISI_DAG_3_0198
2022_06_22_AVISI_0540

Innovatie.

Avisi Labs doet actief onderzoek naar - en bouwt software met behulp van - nieuwe innovatieve technieken. Zo hebben we Blockchain-technologie ingezet om een beleggingsapp voor Robeco te ontwikkelen, verdiepen we ons in artificial intelligence (AI) en visualiseren we onze software-architectuur met behulp van augmented reality (AR).
eline presenteren

Samenwerkingsverbanden.

We zijn goed in het ontwikkelen van waardevolle software voor onze klanten, maar we hebben niet de illusie overal de meeste kennis van in huis te hebben. Daarom zoeken we samenwerkingsverbanden met innovatieve partijen in de markt. Een voorbeeld? Samen met Axionomic ontwikkelen we Blockchain-oplossingen.
MG2022_06_29_AVISI_DAG_3_0198

Kennisdeling.

Onze interne kennisdeling is erop gericht om over projecten heen beter beslissingen te kunnen nemen en minder foutgevoelig te zijn. Met onze externe kennisdeling bereiken we een groter publiek wat leidt tot nieuwe inzichten en verbeteringen van onze eigen innovatieproces en keuzes. BlogsTechdays, Tostitalks en interne Show-and-tells zijn goede voorbeelden van deze kennisdeling. 

 

Bij Avisi hebben we guilds waarmee we de kennis over specifieke onderwerpen delen. Hierdoor ontstaat er niet alleen een gestructureerde manier van kennisdelen, maar biedt het ook de mogelijkheid om vakgerelateerde trainingen te volgen en samen naar een doel te werken.

 

Heb je interesse om een keer een Techday bij te wonen? Meld je dan aan op onze meetup-pagina!

Technologische keuzes.

Avisi Labs heeft een technology radar ontwikkeld, zodat de teams goede en onderbouwde technische keuzes kunnen maken om onze klanten optimale softwareproducten te leveren die ze ondersteunt in het uitvoeren van dagelijkse processen. Avisi Labs heeft daarnaast samenwerkingsverbanden met innovatie partijen, ontwikkelt Proofs of Concept voor klanten en stimuleert kennisdeling.

 

Tot slot coördineert Avisi Labs korte trajecten voor klanten, zoals Software Requirement Workshops, software-audits en Proofs of Concept.

Waar we goed in zijn.

User Story Mapping
Software Quality Assessment
Proofs of Concept

User Story Mapping

''We willen onze requirements in kaart brengen.''

Software Quality Assessment

''We willen graag een kwaliteitscheck op onze software.''

Proofs of Concept

''We willen laten zien dat software een oplossing kan zijn voor onze uitdagingen.''

Heb jij een innovatief idee?

Wij helpen jouw innovatieve ideeën tot leven te brengen.

Robin van Breukelen

Robin van Breukelen

COO