JIRA Administrator training (4 maart)

Patrick van der Rijst

Patrick van der Rijst

Published: 4 February, 2015

Bent u JIRA aan het ontdekken of heeft u het gevoel dat uw organisatie meer uit deze tool kan halen? Neem dan deel aan onze JIRA Administrator training op 4 maart! Op deze trainingsdag leren wij u alle ins en outs van JIRA, zodat u dé JIRA expert binnen uw bedrijf wordt.

De training

Tijdens de training leren onze vakkundige en ervaren trainers u alles wat u moet weten over deze geweldige tool. Uiteraard komen de basisprincipes van JIRA aan bod, maar we duiken ook dieper in alle adminfeatures. Hierbij wordt er extra aandacht besteed aan de verhoudingen tussen de verschillende configuratieniveaus, projectconfiguratie-opties, nuttige inzichten in geavanceerd workflow design, permissies, notificaties en nog veel meer!

We maken gebruik van diverse hands-on opdrachten, zodat u daadwerkelijk bekend en vertrouwd raakt met het product. Onze trainingen hebben keer op keer bewezen van toegevoegde waarde te zijn voor JIRA administrators wanneer het aankomt op het optimaliseren van JIRA, het efficiënter opzetten van projecten en het reageren op de meest uitdagende eisen met betrekking tot process mapping in JIRA.

Kosten en inschrijving

De kosten voor deze training bedragen € 500,- per persoon. Wanneer u meer dan twee personen inschrijft, betaalt u vanaf de derde persoon nog slechts € 300,- per persoon. Het enige dat u mee hoeft te nemen is uw laptop; wij zorgen voor de lunch, snacks, drankjes, Wi-Fi en een parkeerplaats.

Klik hier om u in te schrijven voor deze training

We zien u graag in Arnhem op 4 maart!

 

Did you enjoy reading?

Share this blog with your audience!