Kennis Blogs Avisi opent kantoor in WTC toren op Arnhem Centraal

Avisi opent kantoor in WTC toren op Arnhem Centraal

Avisi opent high-end kantoor in de bovenste verdiepingen van de WTC-toren te Arnhem Centraal. De verhuizing van het kantoor, dat eerder op het IJsseloord bedrijventerrein te Presikhaaf was gevestigd, was noodzakelijk om ruimte te geven aan de verdere groei van het bedrijf (ca. 80 personen). Het nieuwe kantoor is op 1 februari 2018 in gebruik genomen en de officiële opening van 'Avisi Arnhem Centraal' is op vrijdag 9 februari a.s.

 

Avisi groeit in rap tempo, maar behoudt wel haar eigen DNA: betrouwbaar, open, informeel en gepassioneerd. Er is de afgelopen jaren hard gewerkt aan de strategie en professionalisering. Een van de pijlers van Avisi is het maken van ijzersterke teams. Teams die worden uitgedaagd om gezamenlijk ambitieuze doelen te bereiken. "Wij willen goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Daarmee worden we als bedrijf interessanter voor de jonge garde die minder waarde hecht aan de auto als statussymbool," aldus mede-eigenaar Barri Jansen.

 

Het nieuwe, inspirerende kantoor is geheel ontworpen en gerealiseerd door Pelser | Interior Design & Development. Bij de ontwikkeling en inrichting stonden o.a. de begrippen transparantie, flexibiliteit, modulair en mobiel centraal.  Het resultaat is een interieur waar ieder zich welkom en op zijn gemak voelt. 

 

"Avisi is een open organisatie met veel aandacht voor de klanten, maar ook voor zijn medewerkers. Het nieuwe kantoor is de omgeving om dit te kunnen communiceren binnen de organisatie maar ook naar buiten toe. Zowel de locatie, het WTC in Arnhem en het nieuwe interieur op de 14e en 15e etage stralen de kernwaarden en filosofie van het bedrijf uit," aldus Anika van den Berge van Pelser | Interior Design & Development.

 

De opening van het nieuwe kantoor wordt op 9 februari a.s. om 15:45 uur officieel verricht door de wethouder van Economische zaken en Onderwijs van de Gemeente Arnhem. Het nieuwe kantoor van Avisi wordt in 2018 het decor voor meerdere evenementen zoals diverse Inhousedagen voor studenten, relatie-events en meerdere Avisi kennis-events.