Succesvolle 1e Avisi Inhousedag voor jong IT talent

Janine Tijhaar

Published: 23 April, 2018

Op donderdag 19 april organiseerde Avisi haar allereerste Inhousedag voor informatica-studenten; dé mogelijkheid om kennis te maken met Avisi. Het was een zeer geslaagde dag voor zowel Avisi als de studenten.

Voor Avisi zijn informatica-studenten zeer interessant gezien de schaarse markt en de frisse blik van jong talent. Met 13 geselecteerde deelnemers werd de basis gelegd voor een inspirerende avond. 

Avisi Inhousedag: de dag zelf

De Inhousedag startte op 19 april om 17:30 uur met een welkomstwoord van mede-oprichter van Avisi: Jan Bakker.  

Het programma werd vervolgd met een rondleiding door het spiksplinternieuwe kantoorpand op de 14e en 15e verdieping van het WTC gebouw op Arnhem Centraal.  De studenten maakten kennis met de projecten van Avisi, de tools en natuurlijk het fenomenale uitzicht over Arnhem.  

Alle indrukken konden studenten delen tijdens het diner met hotdogs van MeeM.  

Tijdens de inspirerende talks vertelden 4 medewerkers van Avisi over hun carrière en over de projecten waar zij aan werken.  De studenten stelden het erg op prijs om inzicht te krijgen in de dagelijkse werkzaamheden van medewerkers.

Bij de Avisi IT-Pubquiz werd de kennis van de deelnemende topstudenten op de proef gesteld. In groepjes van 2 werd gestreden om de hoogste score.

De winnaars gingen naar huis met een Avisi-t-shirt en een Avisi-Tony Chocolonely.

Het resultaat

Na een geslaagde borrel gingen de deelnemers voldaan naar huis.  Het eerste contact is gelegd en de beste studenten zijn opgenomen in de talentpool van Avisi. 

Related blogs

Did you enjoy reading?

Share this blog with your audience!