Kennis Blogs Avisi is een Atlassian Specialized Partner in Cloud! ☁️

Avisi is een Atlassian Specialized Partner in Cloud! ☁️

Migreren naar de cloud: het is een hot topic, want de cloud biedt vele voordelen! Ook Atlassian zet vol in op de cloud en werkt daarom samen met Atlassian Specialized Partners in Cloud. Met trots mogen wij ons vanaf heden ook een Specialized Partner in Cloud noemen door onze migratie-ervaring. Vanaf februari 2024 zal Atlassian geen support meer bieden aan haar on-premise server en daarom is dit hét moment om de overstap te maken.

 

Web banners 1200 x 628

 

Soepele migratie naar de Atlassian Cloud

Het zelfstandig migreren van een on-premise server naar cloud kan lastig zijn. Je kan te maken krijgen met downtime, hoge kosten en onvoorziene werkzaamheden, maar de voordelen van de cloud zijn oneindig. Het inzetten van een Atlassian Specialized Partner is hierom een goede oplossing. Doordat wij binnen Avisi werken met mensen die Atlassian-geaccrediteerd zijn en al vele klanten naar de cloud hebben gemigreerd, zijn we uitgeroepen tot Atlassian Specialized Partner in Cloud. Wij zorgen ervoor dat de migratie van server naar cloud soepel verloopt, zonder dat de klant hier veel tijd aan hoeft te besteden. Dit doen we onder andere door migratie-projecten te managen en maatwerkdiensten voor het trainen van teams, productintegraties en proces-automatisatie te bieden.

 

Grootste Atlassian Specialized Partner in Nederland

Avisi is de grootste partij in Nederland die zich van Atlassian een Cloud Specialized Partner mag noemen. Wessel Donkervoort, Atlassian Consultant bij Avisi Consultancy zegt hierover: ''Ook al zijn grotere internationale concurrenten in Nederland ons voorgegaan bij het behalen van deze titel, ziet Atlassian ons toch als de grootste partner in Nederland. Het maakt ons dan ook erg trots dat wij deze titel mogen uitdragen!''

 

Over Avisi

Avisi helpt bedrijven maatschappelijke impact te maken, door haar technologische kennis in te zetten en innovatieve digitalisatie-projecten te realiseren. Daarbij slaat Avisi een brug tussen proces en tooling door ervoor te zorgen dat tools aansluiten op interne processen. Hierbij wordt de klant volledig ontzorgd op het gebied van cloud-migraties.

Wil je meer weten over wat Avisi als Cloud Specialized Partner voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 
088 284 74 74 of tooling@avisi.nl óf plan direct een meeting met ons in.