Kennis Blogs Avisi is Kubernetes Certified Service Provider!

Avisi is Kubernetes Certified Service Provider!

In januari zijn we uitgeroepen tot trotse partner van de Cloud Native Computing Foundation (CNCF). Inmiddels mogen we hier een nieuwe titel aan toevoegen, namelijk Kubernetes Certified Service Provider! Deze titel onderschrijft onze specialistische kennis en ervaring rond het Kubernetes-ecosysteem, zo helpen wij bedrijven hun software zo goed mogelijk in productie te landen.

Complexiteit van Kubernetes

Kennisdeling speelt binnen Avisi een grote en belangrijke rol en daarom zijn we trots dat we de titel van Kubernetes Certified Service Provider mogen uitdragen. Jeroen Veldhorst, CTO van Avisi Cloud zegt hierover: ''Het implementeren en draaien van Kubernetes is lastig, want de infrastructuur waaruit Kubernetes bestaat is erg uitgebreid en complex. Dit hebben wij een aantal jaar geleden zelf al ondervonden. Omdat alle bestaande oplossingen niet voldeden aan onze eisen hebben we een oplossing gebouwd die het implementeren en draaien van Kubernetes gemakkelijker maakt. Onze reis hiernaartoe heeft ons ontzettend veel kennis opgeleverd over het Kubernetes-ecosysteem. Wij zetten deze kennis graag in om bedrijven te helpen optimaal gebruik te maken van Cloud Native infrastructure en Kubernetes. Doordat we partner zijn geworden, zorgen we er samen voor dat de Kubernetes-maatschappij elke dag een stuk beter wordt!'' 

 

Consulting, Support en Trainingen

Als Kubernetes Certified Service Provider kunnen mensen bij ons terecht met vragen over het Kubernetes-ecosysteem. Zo bieden we consulting aan bij de migratie van applicatie-omgevingen, helpen we bij het creëeren van een architectuur-design voor cluster deployments en helpen we bij het implementeren van continue deployment-pipelines voor een geautomatiseerde deployment van applicaties. Natuurlijk bieden we ook basiskennis over Kubernetes en zijn er runbooks beschikbaar waarmee jij het maximale uit jouw Kubernetes-omgeving haalt.

 

Ook bieden wij Managed Kubernetes aan, namelijk Avisi Managed Environments (AME). AME is een volledig beheerde en geïntegreerde stack, waarmee je inzicht krijgt in de prestaties van jouw applicaties. Klik hier voor een volledig overzicht van onze diensten als Kubernetes Certified Service Provider. 

 

Cloud Native Computing Foundation

Kubernetes Certified Service Providers zijn onderdeel van de Cloud Native Computing Foundation. CNCF bouwt duurzame ecosystemen en zorgt voor samenwerking tussen 's werelds grootste publieke en private Cloud Providers, innovatieve start-ups, eindgebruikers en project contributors. CNCF host kritische componenten van de globale technologie-infrastructuur en dient als een vendor-neutral home voor veel snelgroeiende projecten op GitHub, zoals Kubernetes, Prometheus, Envoy en meer. 

 

Wil jij het maximale uit jouw Kubernetes-omgeving halen?

Bekijk dan onze documentatie of lees onze blogs. Dan zorgen we er samen voor dat de applicaties op jouw Kubernetes-omgeving sneller en efficiënter draaien.