Kennis Blogs Go Green en plant bomen met de monday.com Tree-Nation-integratie 🌳

Go Green en plant bomen met de monday.com Tree-Nation-integratie 🌳

Stel je voor, je zit 's ochtends op kantoor nog aan je eerste bak koffie en je rondt wat taken af op je monday.com-dashboard. *PLING* er zijn drie nieuwe bomen geplant in het Amazone-regenwoud. Met de nieuwe app Tree-Nation van Avisi Apps is dit werkelijkheid. Jij blij, je baas blij, de wereld blij!

 

In samenwerking met Tree-Nation heeft Avisi Apps een app ontwikkeld waarbij het bereiken van doelen in monday.com gekoppeld wordt aan het planten van bomen. Impact maken op de maatschappij door middel van software is een belangrijke drijfveer voor Avisi als organisatie. Een samenwerking met Tree-Nation past hier goed bij. De app is nu te installeren in de monday.com marketplace!

Plant jouw eerste boom 🌳 (1)

 

De wereld vergroenen met apps 📱

Onlangs heeft monday.com een Climate Change Challenge uitgeschreven waarin ontwikkelaars over de hele wereld uitgedaagd worden om een duurzame app te bouwen. Avisi Apps kwam op het idee om, samen met Tree-Nation, een app te ontwikkelen die de monday.com workflow koppelt aan het planten van bomen. Op deze manier geef je iedere monday.com gebruiker de kans om een duurzame inpact te maken.

 

'Bij Avisi Apps willen we écht impact maken en maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen onze dagelijkse werkzaamheden en projecten. Natuurlijk werden we direct enthousiast over de monday.com Climate Change Apps Challenge. Ons zusterbedrijf MoreApp werkt al samen met Tree-Nation en dat heeft ons geïnspireerd om dit ook te doen. In de strijd tegen klimaatsverandering is vergroening belangrijk. Het ontwikkelen van een applicatie voor de herbebossing van onze aarde heeft onze dagelijkse werkzaamheden een stuk betekenisvoller gemaakt! '', aldus Gert-Jan van de Streek, Unit Lead en Bomenplanter bij Avisi Apps.

 

fields_man_sprout@2x

 

Hoeveel bomen staan er in jouw bos? 🌲

Wil jij direct beginnen met impact maken door bomen te planten? Download de app in de monday.com marketplace en kies een project waar je bomen wil planten. Ga jij lokale scholieren in São Paulo helpen met het aanleggen van mini-bosjes in hun stad of draag je bij aan het behouden van de biodiversiteit in de Amazone? Keuze genoeg! Vervolgens kies je één of meerdere acties uit je workflow waarbij er een boom wordt geplant. Denk bijvoorbeeld aan het voltooien van een task of simpelweg het veranderen van de status van een task naar 'in progress'. Het leuke is dat je zo al voor 15 cent per boom een eigen bos kunt beginnen en hiermee een goed doel sponsort! Hoeveel bomen ga jij planten?

 

Klaar om impact te maken?

Download nu de app Tree-Nation via de monday.com marketplace en begin direct met het planten van jouw bos!

Plant jouw eerste boom 🌳 (1)