Implementatie Jira-omgeving & support 

Type opdracht: Jira-implementatie
Opdrachtgever: ICT Group

 

Behoefte aan Jira-omgeving

ICT Group biedt technologische oplossingen en diensten voor het slimmer maken van processen. Het bedrijf gebruikte al jaren SVN/Trac, maar zag dat binnen de projectorganisatie Jira steeds meer gebruikt werd. Dat vonden ze interessant en zo besloten ze de kosten te inventariseren. Hierbij keek ICT Group naar twee scenario’s: zelf bouwen en migreren of dit door een externe partij laten uitvoeren.

Samenwerking met ons

ICT Group had prettig contact met ons. In verschillende gesprekken gaven onze Atlassian-experts aan welke mogelijkheden we konden bieden en hoe dat aansloot bij ICT Group. Op basis van dat contact besloten zij met ons in zee te gaan.

Hoewel ICT Group zelf een technische automatiseerder is en veel kennis in huis heeft, bleken wij een welkome partner. ICT Group kon zo de eigen resources vrijhouden om klanten te bedienen. Ook hoefde het bedrijf geen diepgaande kennis van de tools te hebben en up-to-date te houden.

Na de succesvolle bouw en migratie van de Jira-omgeving blijft de samenwerking prettig. De eisen vanuit ICT Group zijn constant aan verandering onderhevig en daar springen onze Atlassian-experts steeds direct op in.

Vind je de case interessant?

Deel deze dan op social media!