Kennis Cases Confluence as a Social Intranet

Klant

Graydon

Sector

Finance

Oplossingen

Confluence Intranet Implementatie

Graydon biedt informatie aan over onder meer de kredietwaardigheid van 80 miljoen bedrijven wereldwijd. Binnen Graydon werden twee platforms als intranet door elkaar heen gebruikt: Confluence en Joomla. Confluence werd slechts door een handjevol medewerkers gebruikt, omdat veel andere medewerkers de mogelijkheden niet kenden. Daardoor leek de tool voor hen te ingewikkeld. Ook was Confluence voor hen geen noodzakelijke tool en werd gebruik niet actief gestimuleerd. Aan de andere kant waren de mogelijkheden met Joomla overzichtelijk, maar wel beperkt.

De keuze: Confluence.

 

Graydon wil dat alle medewerkers dezelfde informatie en documentatie kunnen inzien en gebruiken om kennis te delen. Dat komt de samenwerking onderling ten goede en daarom is gekozen voor Confluence.

 

Het doel was om een nieuw, laagdrempelig platform te creëren dat voor iedereen toegankelijk is. Wij hebben daarom een Confluence-platform opgezet en geïmplementeerd. Hierbij keken we goed naar de ‘mitsen en maren’: het platform is overzichtelijk opgezet en de mogelijkheden zijn helder in kaart gebracht en gestructureerd.

 

 

Samenwerking.

 

Onze Atlassian-experts en Graydon werkten samen met directe, korte lijnen. Wensen of uitdagingen werden direct opgepakt. Onze experts gaven duidelijk advies, maar lieten de uiteindelijke keuze aan Graydon. Zodat zij steeds weloverwogen besluiten konden nemen. Dit werd door de opdrachtgever als erg prettig ervaren.

Project highlights.

  • Succesvolle Confluence-implementatie
  • Verbeterde samenwerking tussen de teams van Graydon
Avisi Gebouw Vierkant

"Wij zijn erg onder de indruk van de kennis en expertise die Avisi in huis heeft. Bij Avisi gaat men niet akkoord met een snelle oplossing die technisch gezien misschien niet helemaal verantwoord is. Alle details moeten in orde zijn: het is echt vakmanschap. Kortom: Avisi is een goede, kritische adviespartner die meedenkt en te allen tijde de doelstellingen van de klant in het achterhoofd houdt."

graydon

Suzanne Adrichem

PMO bij Graydon

Leer wat Avisi voor jou kan doen.

Wij vertellen je graag alles over Atlassian!

Floris van Velthoven

Floris van Velthoven

Avisi Consultancy