Kennis Cases Implementatie Jira-omgeving & support

Klant

ICT Group

Sector

IT

Oplossingen

Jira Service Management Implementatie

ICT Group biedt technologische oplossingen en diensten voor het slimmer maken van processen. Het bedrijf gebruikte al jaren SVN/Trac, maar zag dat binnen de projectorganisatie Jira steeds meer gebruikt werd. Dat vonden ze interessant en zo besloten ze de kosten te inventariseren. Hierbij keek ICT Group naar twee scenario’s: zelf bouwen en migreren of dit door een externe partij laten uitvoeren.

Samenwerking met Avisi.

 

CT Group had prettig contact met ons. In verschillende gesprekken gaven onze Atlassian-experts aan welke mogelijkheden we konden bieden en hoe dat aansloot bij ICT Group. Op basis van dat contact besloten zij met ons in zee te gaan.

Hoewel ICT Group zelf een technische automatiseerder is en veel kennis in huis heeft, bleken wij een welkome partner. ICT Group kon zo de eigen resources vrijhouden om klanten te bedienen. Ook hoefde het bedrijf geen diepgaande kennis van de tools te hebben en up-to-date te houden.

Na de succesvolle bouw en migratie van de Jira-omgeving blijft de samenwerking prettig. De eisen vanuit ICT Group zijn constant aan verandering onderhevig en daar springen onze Atlassian-experts steeds direct op in.

 

Project highlights.

  • Succesvolle bouw Jira-omgeving 
  • Migratie van de data 
  • Prettige samenwerking 

 

Kantoor 7

"Wij hebben in Avisi een goede partij gevonden om ons te ondersteunen in de snel veranderende wereld van projectmanagement-systemen."

logo-Nov-28-2022-01-12-30-7963-PM

Marcel Verhoeven

Senior Network Designer bij ICT Group

Leer wat Avisi voor jou kan doen.

Wij vertellen je graag alles over Atlassian!

Floris van Velthoven

Floris van Velthoven

Avisi Consultancy