Kennis Cases Succesvolle Jira Service Management implementatie

Klant

Carerix

Sector

Recruitment

Oplossingen

Jira Service Management Implementatie

Table of Contents

Carerix is leverancier van CRM- & ATS-systemen voor personeelsintermediairs. Samen met een externe Atlassian-consultant ging het bedrijf aan de slag met Jira Service Management. Carerix kwam er echter al snel achter dat ze meer wilden dan wat er standaard met Jira Service Management mogelijk was. De externe consultant had hier beperkte expertise mee en de implementatie verliep allesbehalve vlekkeloos. Daarom zocht Carerix naar een partij die wél een succesvolle Jira Service Management implementatie uit kon voeren. Zo kwamen ze bij ons uit. 

Table of Contents

Overtuigd van het product.

 

Wij droegen direct een aantal oplossingen aan voor uitdagingen die voor Carerix onoverkomelijk leken. Nadat de samenwerking gestart was, voegden onze Atlassian-experts direct daad bij woord. De eerste uitdaging was al binnen een uur opgelost. Dat gaf Carerix het vertrouwen dat Avisi ook de andere uitdagingen op kon lossen.

Door de onjuist uitgevoerde implementatie van de externe consultant had Carerix twijfels gekregen over Jira Service Management. We hebben niet alleen deze twijfels weg kunnen nemen, maar zelfs eraan bijgedragen dat Carerix de tool is gaan waarderen. De sfeer bij customer support sloeg in twee dagen om van “We willen niet meer met deze tool werken,” naar “Wat is dit een mooie tool!”

 

Project highlights.

  • Succesvolle implementatie Jira Service Management
  • Van scepsis naar waardering
  • Geïntegreerde ITSM-processen
Avisi Gebouw Vierkant

"Toen wij als organisatie vastliepen, heb ik Avisi leren kennen als een bedrijf met zeer snel schakelende medewerkers die ons direct uit de problemen haalden. Dat vind ik het belangrijkste aspect aan partnerships. De Avisi-medewerkers heb ik ervaren als zeer flexibel, competent en capabel. Ik zie uit naar een langdurige samenwerking!"

Carerix logo

Jurgen Delfos

Carerix

Leer wat Avisi voor jou kan doen.

We vertellen je graag alles over Atlassian!

Floris van Velthoven

Floris van Velthoven

Avisi Consultancy