Maximale beschikbaarheid.

 

Applicaties moeten altijd beschikbaar zijn. Bij bedrijfskritische applicaties is dit een vereiste. Je wilt je klanten immers zo goed mogelijk van dienst zijn. Het is alleen niet eenvoudig om 24/7 een optimale performance te bieden. Je hebt te maken met wekelijkse updates en onderliggende infrastructuren. En dan hebben we het nog niet eens gehad over aanvullende tooling, zoals logging. Dit zijn complexe structuren die onderhoud, inzicht en expertise vereisen. Inzicht en expertise die wij jouw organisatie kunnen bieden met Avisi Managed Environments (AME).

 

Applicaties zijn niet statisch

Veel organisaties besteden hun infrastructuur uit aan Managed Services Providers, Hosting Providers of Cloud leveranciers. Deze providers zijn gespecialiseerd in het continu bewaken van de applicatie-performance. Deze partijen zien echter één ding over het hoofd: jouw applicaties wijzigen continu. Waarbij deze partijen zich richten op State, oftewel het bewaken van de status quo, richt Avisi Managed Environments zich juist op Change

 

Wij ontwikkelen ook software

Omdat wij zelf ook software ontwikkelen, begrijpen wij als geen ander dat de State-mindset niet werkt voor continu ontwikkelende applicaties. Software is een oneindig proces. Dit vereist een andere manier van werken. Daarom werken wij met Kubernetes om applicaties op 100% geautomatiseerde wijze te beheren. 100%? Ja, echt 100%!

 

 

 

 

 

 Kubernetes Certified Service Provider

 
In januari zijn we uitgeroepen tot trotse partner van de Cloud Native Computing Foundation (CNCF). Inmiddels mogen we hier een nieuwe titel aan toevoegen, namelijk Kubernetes Certified Service Provider! Deze titel onderschrijft onze specialistische kennis en ervaring rond het Kubernetes-ecosysteem, zo helpen wij bedrijven hun software zo goed mogelijk in productie te landen.
 
KCSP-2 

Silver Member van Cloud Native Computing Foundation

 
Sinds 16 december 2021 is Avisi Cloud met haar product Avisi Managed Environments een trotse Silver Member van de Cloud Native Computing Foundation. Vanuit de Cloud Native Computing Foundation (CNCF) wordt de ontwikkeling van Kubernetes en andere snelgroeiende open source-projecten aangestuurd. Met deze Silver Membership is Avisi één van de 10 Silver Members in Nederland.  
 
 
cncf-white
 

Voordelen van Avisi Managed Environments

Avisi Managed Environments levert jou vele voordelen op. We hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet:

Meer omgevingen en minder Engineers
Ease of Update
Kostenbesparing
Observability
Alerting
Logging

Observability

Gebruik Prometheus voor de best mogelijke integraties met Kubernetes. Analayseer je performance over de afgelopen week, maand of zelfs jaren door gebruik van langdurige storage.

Alerting

Gebruik trend-analyses en configureer gemakkelijk alert notifications om in controle te blijven over jouw omgeving.

Logging

Alle logging wordt automatisch verzameld en is beschikbaar voor ontwikkelaars om te helpen met verdere ontwikkeling van je applicaties.

Haal alles uit jouw Managed Environment.

Wist je dat autoscaling ingezet kan worden om jouw resources efficiënter in te zetten? En dat het belangrijk is om jouw security posture te verbeteren om risico's op jouw applicaties te voorkomen? Lees onze blogs om het beste uit jouw Managed Environment te halen óf bezoek onze productdocumentatie Avisi.

 
Bekijk de documentatie
foto tim

      

Ontdek wat Avisi Managed Environments voor jou kan betekenen!