Avisi Consultancy

Gecertificeerde expertise aan je zijde

Neem contact op

Partnerships

Onze klanten

Over Avisi Consultancy

Al meer dan 10 jaar helpen we klanten op het gebied van implementatie, architectuur en full operational service. Onze opgedane kennis en ervaring blijken van onschatbare waarde bij het implementeren van de oplossingen voor onze klanten.

We richten ons op oplossingen die de kosten en inspanningen verlagen en een solide basis vormen voor groei en toekomstige verbeteringen.

Daarnaast helpen we bedrijven niet alleen om best-in-class tooling te gebruiken zoals GitLab, Atlassian en monday.com maar ook om best-in-class methodieken toe te passen zoals Agile (SAFe), ITSM, DevOps en QA.

Ons doel is om bedrijven zo effectief mogelijk te laten werken. Dit doen we door toegewijde ondersteuning en training te bieden met een team van certificeerde consultants en engineers.

intemo-1

Hoe Intemo professionaliseert met Jira Service Management

Intemo gebruikte al intern Jira Software in de Atlassian Cloud als ondersteuning bij het ontwikkelen van verschillende producten. Naast het gebruik van Jira Software, was er ook de wens om een servicedesk in te richten. Deze wens kwam voort uit het feit dat de organisatie supportverzoeken via e-mail ontving en verwerkt en het onduidelijk was welke medewerker met welk verzoek bezig was. 

Lees meer...

Tip💡

Live Webinar met Q&A over Atlassian Cloud op 7 december 2021

Meld je hier aan voor ons webinar op 7 december waarin we live jouw vragen beantwoorden over Cloud, migreren naar Cloud en Cloud licenties.

routit

Routit

"Al ruim twee jaar werken we samen met Avisi. Dat bevalt zo goed, dat we Avisi ook aan een andere bedrijven hebben aanbevolen. De klantgerichtheid van het Atlassian Team is groot. Dit zien wij bijvoorbeeld terug in zowel zeer snelle reacties op onze supportverzoeken, ook wanneer er verschillende expertise nodig is, als ook in het meedenken in onze processen en mogelijke verbeteringen én in de transparantie over kosten. Wij zeggen wel eens tegen elkaar: we voelen ons de enige klant van Avisi. En dat zegt denk ik genoeg."

1582639527103

Quby

"Als er iets misgaat met onze applicaties, kloppen we aan bij Avisi, zodat ze ermee aan de slag kunnen. De communicatie is heel duidelijk, dat is in het algemeen echt een pluim waard, de service die Avisi aan ons biedt. Er werken ook echt mensen met heel veel kennis bij Avisi, wat veel vertrouwen geeft. De ontzorging die we ervaren en de service die geboden wordt, dat is gewoon heel fijn."
Van-Zaal-Transport-2-300x139

VZT

"Voor de gegeven training  wilde ik nog even complimenten geven op de manier waarop die verlopen is. De trainer wist de materie goed, helder en gemotiveerd over te brengen. Iedereen was enthousiast en dat helpt enorm bij mijn taak om draagvlak te creëren voor het in gebruik nemen van JIRA Software."

Meer weten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op