Consultancy & Tooling.

Als softwarebouwers snappen wij als geen ander wat er nodig is om steengoede software te ontwikkelen. Een soepel softwareontwikkelproces wordt mogelijk gemaakt door best-in-class tooling zoals Atlassianmonday.com en Gitlab en bewezen methodieken zoals Agile (SAFe), ITSM, DevOps en QA.

 

Daarnaast werken we samen met Atlassian-marketplace vendors, zoals Adaptavist en re:solution.

Wij helpen jou om er alles uit te halen met consultancy, migraties, licentiemanagement, implementatie,  support en trainingen. 

consultancy-tooling

Atlassian.

De tools van Atlassian zorgen voor verbeterde samenwerking, efficiëntie en productiviteit, meer inzicht in processen en projecten en de mogelijkheid om op een flexibele en intuïtieve manier samen te werken. De verschillende oplossingen zijn Jira voor project- en taakbeheer, Jira Service Management voor een optimale servicedesk, Confluence voor samenwerking en kennisdeling en Bitbucket voor softwareontwikkeling.

Onze diensten:

monday.com.

monday.com is een krachtig online platform voor teammanagement en bevordering van samenwerking. Het biedt een centrale locatie waar teams hun werk, processen, tools en bestanden kunnen beheren om zo makkelijker samen te werken, overzicht te creëren en onderlinge communicatie te verbeteren.

Onze diensten:

  • Onboarding & Training
  • Product Support
  • Licenties & Consultancy

GitLab.

GitLab is een krachtige all-in-one platform voor DevOps. Het biedt teams de mogelijkheid om samen te werken aan softwareontwikkeling, van code management tot delivery en operationele taken. Met GitLab kunnen teams snel en efficiënt samenwerken aan hun projecten, waardoor ze sneller resultaten kunnen behalen en productiever zijn.Onze diensten:

Heb je vragen of wil je meer weten?

We helpen je graag verder.