Ga jij met ons de strijd aan tegen Duchenne?
Als Avisi zetten wij ons graag in voor wereldverbeteraars. Dit is waarom Avisi Consultancy en Avisi Apps aangesloten zijn bij Pledge 1%. Dit is een initiatief vanuit verschillende gerenommeerde bedrijven, waaronder Atlassian. Het doel van Pledge 1% is om een gedeelte van ons toekomstige succes te doneren aan non-profit organisaties waar wij veel waarde aan hechten. Als Atlassian Premium Partner, helpen wij graag om de wereld een mooiere plek te maken.
Onze Avisi-medewerkers Thijs, Berry en Tommy zullen deelnemen aan Duchenne Heroes om geld in te zamelen voor onderzoek naar de spierziekte Duchenne. Zij vertellen je graag wat meer over hun motieven om deel te nemen aan dit event. 

Sponsoren? Dat kan! Via onderstaande QR-code en button kan jij een bedrag doneren via de Duchenne Heroes-website. Wil je gezamenlijk met jouw organisatie sponsoren? Onderaan deze pagina staan de sponsormogelijkheden voor organisaties. Ga jij samen met de Avisi MTB Heroes de strijd aan tegen Duchenne?

Ja, ik ga met Avisi de strijd aan!

qr-code-avisi-mtb-heroes

Routekaart
Deze kaart geeft de route van Duchenne Heroes weer. De route begint in de mooie, groene Ardennen, vervolgt zijn weg naar de Esch-sur-Süre, La Roche en Spa en eindigt op het welbekende Drielandenpunt. 

Duchenne Heroes Route

Help ons in de strijd tegen Duchenne!
Wij zouden het gaaf vinden als jij ons helpt in de strijd tegen Duchenne. Dit kan door ons te sponsoren! Kies jij voor sponsorpakket 'Tour de France'? Of ga je toch voor 'Giro d’italia' of 'Vuelta a España'? Indien je wilt sponsoren, kan je kiezen uit deze drie pakketten. Door sponsor te worden maak je ook kans om een mooie prijs te winnen, die we voor nu nog even geheim houden! Heb je een ander bedrag in gedachte? We bespreken graag de mogelijkheden! Neem contact op via één van de onderstaande 'word sponsor' knoppen en vink het vak 'Maatwerk' aan. Dan nemen wij contact met jou op!

Tussenstand
De onderstaande teller geeft het bedrag aan dat wij tot nu toe hebben verzameld. Help jij ons om €10.000 te verzamelen?

2523

Training
Momenteel zijn onze Avisi MTB Heroes druk bezig met trainen voor Duchenne. Ben je benieuwd naar hoeveel ronden er al gefietst zijn, het aantal kilometers die afgelegd zijn en de totale fietstijd per week? Je ziet het in onderstaand overzicht! COVID-19
Indien Duchenne Heroes 2021 door COVID-19 geen plaats kan vinden, zal het sponsorbedrag mee worden genomen naar Duchenne Heroes 2022. 
Over Duchenne
Duchenne spierdystrofie is een erfelijke spierziekte die de spieren van, voornamelijk jongens, aantast en verzwakt. Deze spierziekte begint meestal vanaf het tweede levensjaar en in Nederland komt het bij 1 op de 4.000 pasgeboren jongens voor. De oorzaak van deze ziekte wordt veroorzaakt door een fout in het dystrofine-gen op het X-chromosoom. Door een tekort aan het dystrofine-gen, kunnen de spiercellen beschadigen en op den duur afsterven. Hierdoor kunnen kinderen met Duchenne vaak laat lopen en hebben zij moeite met het uitvoeren van motorische vaardigheden, zoals lopen en staan.
Bronnen: Spierziekten.nl en Pledge1percent.org