Artificial Intelligence met Java

Artificial Intelligence met Java

AI is hot! Tijdens deze Tosti Talk laten we zien wat je allemaal met AI kan doen en hoe je op een simpele manier je eigen netwerk kunt trainen om bijvoorbeeld een vliegtuig te herkennen. Interessante toepassingen van AI zijn:

  • Deepfakes: een mashup van jouw gezicht in bestaande videos
  • thispersondoesnotexist: het genereren van een niet-bestaand gezicht op basis van delen van bestaande gezichten
  • NVIDIA Image Generation:

We leggen uit wat een neuraal netwerk is en hoe je met Deeplearning4j een netwerk kunt implementeren. Deeplearning4j is een open source library die je een boel werk uit handen neemt.  Een neuraal netwerk moet worden getraind. Voor het trainen wordt een set data en de gewenste output gebruikt. Het goed trainen van een netwerk kost veel tijd. DL4j bevat een aantal standaard configuraties voor netwerken voor het herkennen van images. DL4J bevat ondersteuning voor het trainen van een netwerk met een laptop of een PC maar ook met een cluster van GPUs. Tijdens de Tosti Talk zullen we live een netwerk trainen voor het herkennen van een tosti. 

Ben je geïnteresseerd in AI en/of deep learning? Kom dan naar de Tosti Talk "Artificial Intelligence met Java" van Avisi!

Spreker: Frits Berger en/of Erik Evers

Let op: deze Tosti Talk is in Nijmegen! Klik hier voor de Tosti Talk in Arnhem.

Programma

12:30 - 13:15  Presentatie + interactieve demo
13:15 - 13:30 Vragen / discussie

Tosti Talks

De beste besteding van je lunchpauze: de Tosti Talk. Iedere laatste donderdag van de maand geeft een medewerker van Avisi een praatje over een interessant onderwerp. 

Naast een interessante talk, zorgen wij ook voor verse tosti's! Deelname is gratis, maar meld je wel even aan via dit formulier, zodat we weten hoeveel tosti's we moeten regelen en zodat we je kunnen bereiken wanneer nodig. 

Meld je aan